Doručak s hrvatskih farmi Doručak s hrvatskih farmi
Izravna potpora u 2017. Izravna potpora u 2017.
Da i tebi procvjeta! news
Izravna plaćanja 2016. Izravna plaćanja 2016.

Najnovije vijesti

news

Isplaćeno 3,1 milijuna kuna potpore proizvođačima mlijeka

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je danas 3,1 milijuna kuna potpore korisnicima mjere za smanjenje proizvodnje mlijeka. Radi se o izvanrednoj mjeri zajedničke organizacije tržišta za cijelo područje...(više)

news

Objavljen drugi natječaj za operaciju 7.1.1. - Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 27. ožujka 2017. drugi Natječaj za provedbu podmjere 7.1. "Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima i njihovih temeljnih usluga te...(više)

news

Obavijest korisnicima o zahtjevima za promjenu ponuditelja u operaciji 4.1.1.

Sukladno članku 21. stavak 1. Pravilnika o provedbi Mjere M04 "Ulaganja u fizičku imovinu", Podmjere 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020. (Narodne novine...(više)

news

Izmjene Pravilnika o provedbi Mjere 07 - Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima

U Narodnim novinama broj 27 od 24. ožujka 2017. godine objavljen je Pravilnik o izmjenama Pravilnika o provedbi Mjere 07 "Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. –...(više)

news

Intervju s ravnateljicom Matildom Copić

O nedavnim događajima u sektoru poljoprivrede, njezinim osobnim ambicijama i planovima za naredno razdoblje novinari Agrokluba razgovarali su s Matildom Copić, ravnateljicom Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju....(više)

news

Održana radionica o novostima u provedbi mjere 4 Ulaganja u fizičku imovinu

Održana je radionica vezana uz novosti u mjeri 4 “Ulaganja u fizičku imovinu”, odnosno podmjeri 4.1.“Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva” i podmjeri 4.2. “Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih ...(više)

news

AGRONET nedostupan sutra od 16 sati do ponoći

Obavještavamo sve korisnike da zbog radova na informatičkom sustavu Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju AGRONET neće biti dostupan 23. ožujka 2017. od 16 sati do ponoći. Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.(više)

news

Objavljen natječaj za prikupljanje i odabir projekata primijenjenih istraživanja u pčelarstvu

Agencija za plaćanja objavila je novi Javni natječaj za prikupljanje i odabir projekata primijenjenih istraživanja u pčelarstvu. Ovom mjerom financiraju se projekti primijenjenih istraživanja u pčelarstvu. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju...(više)

news

22,7 milijuna kuna proizvođačima mlijeka

Vlada Republike Hrvatske donijela je Uredbu o pružanju iznimne potpore za prilagodbu proizvođačima kojom se osigurava provedba Delegirane uredbe Komisije (EU) 2016/1613 od 8. rujna 2016. o pružanju iznimne potpore za prilagodbu proizvođačima mlijeka...(više)

news

Produžen rok za prijavu na operaciju 9.1.1. - Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je danas, 17. ožujka 2017. prve izmjene prvog natječaja za provedbu podmjere 9.1. "Uspostava grupa i organizacija proizvođača u poljoprivrednom i šumarskom sektoru",...(više)

news

Potpisan Sporazum o izradi digitalnih ortofotokarata u 2017.

U Državnoj geodetskoj upravi, dana 13. ožujka 2017. godine potpisan je Sporazum o izradi digitalnih ortofotokarata u mjerilu 1.5000 (DOF 5)  u 2017. godini. Ovim Sporazumom se utvrđuje zajednički interes za nabavu usluga za aerofotogrametrijsko...(više)

news

Obrasci za evidenciju provedbe IAKS mjera

Poštovani korisnici IAKS mjera, u prilogu 4. Pravilnika o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2017. godinu (Narodne novine broj 19/2017) nalaze se ogledni primjerci obrazaca za vođenje evidencije o provedbi mjera....(više)

Arhiva vijesti

© 2017 Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju | Site Map