Najnovije vijesti

news

Objavljen natječaj za ulaganja u šumsku infrastrukturu

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom danas je objavila Natječaj za provedbu podmjere 4.3. „Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva“, tipa operacije 4.3.3....(više)

news

Povlačenje jabuka i mandarina s tržišta - Obavijest proizvođačima jabuka i mandarina - provedba Delegirane uredbe Komisije (EU) 2017/1165

Europska komisija je donijela Delegiranu uredbu Komisije (EU) 2017/1165 o utvrđivanju privremenih izvanrednih mjera potpore proizvođačima određenog voća. Time se nastavlja provedba privremenih izvanrednih mjera potpore proizvođačima određenih...(više)

news

Poljoprivrednicima na kućne adrese stiže izvještaj o plaćenim potporama

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju danas na kućne adrese šalje Obavijest o ostvarenim pravima za 2016. godinu svim poljoprivrednicima koji su podnijeli zahtjev za potpore u poljoprivredi za 2016. godinu, a koje su...(više)

news

Objavljen Vodič za škole o provedbi školske sheme u školskoj godini 2017./2018.

Obavještavamo škole da je na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljen Vodič za škole o provedbi školske sheme u školskoj godini 2017./2018. Škola može mijenjati dobavljača tijekom školske...(više)

news

Natječaj za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama br. 77/17 od dana 04. kolovoza 2017. Natječaj za primanje u radni odnos na neodređeno vrijeme.Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u...(više)

news

Objavljen natječaj za obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom danas je objavila Natječaj za provedbu podmjere 5.2. »Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim...(više)

news

Započelo izdavanje Odluka o prihvatljivosti za operaciju 8.5.2.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s izdavanjem odluka o prihvatljivosti za korisnike koji su se javili na prvi natječaj za provedbu operacije 8.5.2. " Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i...(više)

news

Objavljena izmjena Natječaja za operaciju 8.5.2.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama br. 76/2017 od dana 02. kolovoza 2017. izmjenu Natječaja za provedbu tipa operacije 8.5.2. ''Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale...(više)

news

Obavijest o testiranju kandidata za primanje u radni odnos na neodređeno vrijeme

Usmeni dio testiranja po natječaju za primanje u radni odnos na neodređeno vrijeme (NN 59/17) održati će se dana 10. kolovoza 2017. godine.   Mjesto održavanja: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada...(više)

news

Izdane konačne odluke o dodjeli sredstava za sektor voća i povrća za operaciju 4.1.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izdala je konačne odluke o dodjeli sredstava s ukupnim iznosom potpore od 79.954.548,21 kuna za korisnike koji su se javili na drugi natječaj za provedbu podmjere 4.1. "Potpora za...(više)

news

Objavljen Pravilnik za obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama

U Narodnim novinama br. 74/2017 od 28. srpnja 2017. bit će objavljen Pravilnik koji definira uvjete prihvatljivosti za korištenje Mjere 5, Podmjere 5.2 – Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim...(više)

news

Produljen rok za podnošenje zahtjeva za potporu za operaciju 7.1.1. ''Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave'' do 13. listopada

Obavještavamo sve zainteresirane, a posebice jedinice lokalne samouprave, da je izmjenama Natječaja za provedbu tipa operacije 7.1.1. ''Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave'' iz Programa ruralnog razvoja Republike...(više)

Arhiva vijesti

© 2017 Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju | Site Map