Najnovije vijesti

news

Natječaj za primanje u radni odnos na neodređeno vrijeme

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljuje u Narodnim novinama br. 59 od dana 21. lipnja 2017. Natječaj za primanje u radni odnos na neodređeno vrijeme.Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od...(više)

news

Poništenje dijela natječaja za zapošljavanje od 5. svibnja 2017.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljuje poništenje dijela natječaja objavljenog 5. svibnja 2017. godine u Narodnim novinama br. 44/2017 te u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, za prijam u radni odnos na određeno...(više)

news

Školska shema: Još 7 dana za prijavu

Pozivamo poljoprivredne proizvođače koji proizvode voće i povrće te mlijeko i mliječne proizvode, kao i osnovne i srednje škole u Republici Hrvatskoj -  da se do 30. lipnja 2017.  prijave za sudjelovanje u Školskoj shemi.  ...(više)

news

23. lipnja - zadnji dan za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva

Podsjećamo sve poljoprivrednike da je krajnji rok za predaju Jedinstvenog zahtjeva petak  -  23. lipnja 2017. godine. Napominjemo da je to rok za zakašnjele zahtjeve, a u tom slučaju smanjuje se visina plaćanja po danu kašnjenja. Zahtjevi...(više)

news

Objavljen popis škola i dobavljača koji su iskazali interes za sudjelovanje u Školskoj shemi

U okviru Školske sheme Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljuje popis škola koje su iskazale interes na Javni poziv za sudjelovanje u Školskoj shemi od 30. svibnja 2017. Napominjemo da popis nije konačan obzirom...(više)

news

Objavljene izmjene natječaja za operaciju 4.2.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljuje izmjenu natječaja za operaciju 4.2.1. »Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima« za mikro, male i srednje korisnike i operaciju 4.2.1. »Povećanje dodane...(više)

news

Izmjene i dopune javnog poziva za iskaz interesa škola za sudjelovanje u školskoj shemi

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (u daljnjem tekstu: Agencija za plaćanja) objavila je dana 30. svibnja 2017. godine Javni poziv za iskaz interesa škola za sudjelovanje u školskoj shemi (KLASA:...(više)

news

Obavijest fizičkim i pravnim osobama na koje se odnose Odluke o davanju u zakup bez javnog poziva na koje je Ministarstvo poljoprivrede dalo suglasnost

U Narodnim novinama br. 53 od 7. lipnja 2017.  objavljen je Naputak ministra poljoprivrede za postupanje u primjeni odredbe članka 51. stavka 3. Zakona o poljoprivrednom zemljištu - »Narodne novine«, broj 39/13 i 48/15 (u daljnjem tekstu:...(više)

news

Obavijest proračunskim korisnicima koji podnose Zahtjev za potporu na natječajima za operaciju 4.1.1. i 4.1.2.

Obavještavamo proračunske korisnike koji podnose Zahtjev za potporu na natječajima za operacije 4.1.1. i 4.1.2. da s obzirom da nisu predviđeni u padajućim izbornicima u AGRONET-u po pitanju financijske dokumentacije, a jesu prihvatljivi korisnici,...(više)

news

Važna obavijest za korisnike mjere 4

Poštovani korisnici,   Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju jasno su opisali postupke i potrebne dokumente za ishođenje Mišljenja o...(više)

news

Produžen rok u kojem se škole trebaju prijaviti za Školsku shemu do 30.6.

Ministarstvo poljoprivrede donijelo je Odluku kojom se produljuje trajanje javnog poziva za prikupljanje iskaza interesa škola za sudjelovanje u Školskoj shemi do 30. lipnja 2017. godine.   Podsjetimo, od iduće školske godine 2017./2018....(više)

news

Javni poziv neovisnim stručnjacima za Mjeru 6

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je na mrežnim stranicama Javni poziv neovisnim stručnjacima na dostavu prijava za ekspertizu zahtjeva za potporu (Administrativna obrada zahtjeva za potporu – Mjera 6 iz...(više)

Arhiva vijesti

© 2017 Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju | Site Map