Najnovije vijesti

news

Pozivamo Vas na radni ručak s ministrom Tolušićem i manifestaciju “Naše domaće, sada i ubuduće” u Sinju

Od ponedjeljka 5. ožujka 2018. počela je manifestacija ‘NAŠE DOMAĆE, SADA I UBUDUĆE’ kojom će kroz 21 županiju Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom...(više)

news

„Naše domaće, sada i ubuduće“ u Vodicama

Danas je u Vodicama održana četvrta u nizu manifestacija „Naše domaće, sada i ubuduće“ koja informira poljoprivrednike kako do EU novca za ruralni razvoj: za opremanje farmi, izgradnju pogona, osiguranje usjeva, ali i za zelenu poljoprivredu –...(više)

news

Važna obavijest za korisnike IAKS mjera

Poštovani korisnici, kao biste mogli voditi evidenciju obveza sukladno propisanim obrascima za mjeru 10 ‘Poljoprivreda, okoliš i klimatske promjene‘ i mjeru 11 ‘Ekološki uzgoj‘ iz Pravilnika o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjera...(više)

news

Obavijest i upute kandidatima prijavljenima na javni natječaj za primanje u radni odnos na određeno vrijeme (NN 10/2018)

Prijavljenim kandidatima na javni natječaj za primanje u radni odnos na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnih radnika, objavljen u Narodnim novinama br. 10/2018 od 31. siječnja 2018. godine te putem Hrvatskog zavoda za...(više)

news

Obavijest o održavanju radionice u Opuzenu – tip operacije 6.2.1.“Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima”

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionicu za potencijalne korisnike mjere 6 “Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja”, podmjere 6.2, tipa...(više)

news

Obavijest o izmjenama natječaja za operaciju 4.1.1. sektor biljne proizvodnje

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljuje 13. ožujka 2018. godine Izmjene natječaja za podmjeru 4.1 Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva -  provedba operacije 4.1.1. Restrukturiranje,...(više)

news

Obavijest o izmjenama natječaja za operaciju 16.1.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljuje 13. ožujka 2018. godine Izmjene natječaja za Podmjeru 16.1. Potpora za osnivanje i rad operativnih skupina Europskog partnerstva za inovacije (EIP) za poljoprivrednu...(više)

news

TAIEX radionica na temu uspostave baze referentnih cijena

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je tjedan posjetom tročlanog izaslanstva moldavske Agencije za intervencije i plaćanja u poljoprivredi. U središnjem uredu u Zagrebu održava se petodnevna radionica na temu...(više)

news

Obavijest o izmjenama natječaja za operaciju 6.2.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljuje 9. ožujka 2018. godine Izmjene natječaja za podmjeru 6.2. Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima za tip operacije 6.2.1. Potpora...(više)

news

Pozivamo Vas na radni ručak s ministrom Tolušićem i manifestaciju “Naše domaće, sada i ubuduće” u Osijeku

Od ponedjeljka 5. ožujka 2018. počela je manifestacija ‘NAŠE DOMAĆE, SADA I UBUDUĆE’ kojom će kroz 21 županiju Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom...(više)

news

Održavanje radionica Priprema i provedba postupka javne nabave u sklopu projekta financiranog iz Mjere 7 PRR

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede održava dvodnevne radionice o daljnjim provedbenim aktivnostima u sklopu projekta za sve korisnike operacije 7.2.2. s kojima su potpisani...(više)

news

Natječaj za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama br. 23/18 od dana 07. ožujka 2018. natječaj za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme.Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku...(više)

Arhiva vijesti

© 2018 Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju | Site Map