Najnovije vijesti

news

Potpisani ugovori vrijedni više od 339 milijuna kuna za Mjeru 4

Ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić, u nazočnosti ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića, potpisala je s korisnicima potpore iz operacije 4.1.1. „Restrukturiranje, modernizacija i...(više)

news

Obavijest o testiranju kandidatima za primanje u radni odnos na neodređeno vrijeme

Testiranja po natječaju za primanje u radni odnos na neodređeno vrijeme (NN 77/2017 od 4. kolovoza 2017. godine) održati će se dana 30. listopada 2017. godine u Kongresnoj dvorani Ministrarstva mora, prometa i infrastrukture u Zagrebu, Prisavlje 14....(više)

news

Objavljen Pravilnik o provedbi Mjere 16 - Suradnja

U Narodnim novinama broj 101/17 od dana 12. listopada 2017. objavljen je Pravilnik o provedbi Mjere 16 Suradnja iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. Ovim se Pravilnikom utvrđuje provođenje mjere 16 „Suradnja«,...(više)

news

15. listopada - rok za predaju dokumentacije za soju

Podsjećamo korisnike da je rok za predaju dokumentacije za soju 15. listopada. Napominjemo da poljoprivrednici mogu ostvariti potporu za prihvatljive površine pod sojom na kojoj je soja proizvedena od certificiranog sjemena genetski nemodificirane...(više)

news

Pravilnik o izmjenama i dopuni tipa operacije 4.3.1. Investicije u osnovnu infrastrukturu javnog navodnjavanja

Obavještavamo sve zainteresirane da je  u Narodnim novinama broj 101/2017 od 12. listopada 2017. godine, objavljen je Pravilnik o izmjenama i dopuni Pravilnika o provedbi mjere M04 »Ulaganja u fizičku imovinu«, podmjere 4.3. »Potpora za...(više)

news

Pčelarima isplaćeno 14 milijuna kuna

Nacionalni pčelarski program 2017.-2019. predviđa 2,5 milijuna eura godišnje potpore pčelarima kroz različite mjere. Mjere su donesene temeljem iskustva korištenja sličnog Programa u prethodnom razdoblju i u potpunosti su u službi pčelara....(više)

news

Treći sajam zimnice i autohtonih proizvoda

Treći sajam zimnice i autohtonih proizvoda održat će se od 13. do 15. listopada 2017. godine na Trgu bana Josipa Jelačića u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i Grada Zagreba, a okupit će 120 izlagača iz svih hrvatskih županija. Na sajmu će se...(više)

news

13. listopada - zadnji dan za podnošenje zahtjeva za operaciju 7.1.1.

Podsjećamo sve zainteresirane, a posebice jedinice lokalne samouprave, da je izmjenama Natječaja za provedbu tipa operacije 7.1.1. ”Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave” iz Programa ruralnog razvoja Republike...(više)

news

Kako financirati obnovu poljoprivrednog potencijala narušenog elementarnom nepogodom

Od 2. listopada 2017. godine otvorene su prijave na natječaj podmjere 5.2 Programa ruralnog razvoja RH – za obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i...(više)

news

Potpora osiguranju usjeva, životinja i biljaka iz podmjere 17.1. Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske

Potpora se dodjeljuje za sufinanciranje dijela premije osiguranja usjeva, životinja i biljaka od proizvodnih gubitaka uzrokovanih nepovoljnim klimatskim prilikama, životinjskim i biljnim bolestima, najezdom nametnika i okolišnim incidentom. Za...(više)

news

Obavijest odabranim LAG-ovima prilikom podnošenja Zahtjeva za promjenu – odabir LAG-ova

Sukladno čl. 4. st. 8. Pravilnika o provedbi podmjere 19.2. »Provedba operacija unutar CLLD strategije«, podmjere 19.3. »Priprema i provedba aktivnosti suradnje LAG-a« i podmjere 19.4. »Tekući troškovi i animacija« unutar mjere 19 »Potpora lokalnom...(više)

news

Obavijest školama koje ne sudjeluju u mjeri Shema školskog voća i povrća

Obavještavamo ustanove za osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje koje ne sudjeluju u mjeri Shema školskog voća i povrća zbog kašnjenja s iskazom interesa, nemogućnosti pronalaska dobavljača ili nedostatka financijskih sredstava, da se mogu...(više)

Arhiva vijesti

© 2017 Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju | Site Map