Najnovije vijesti

news

Krenula isplata 19,7 milijuna kuna proizvođačima mlijeka

Ministarstvo poljoprivrede donijelo je odluku o prestanku cijepljenja goveda protiv bolesti kvrgave kože (BKK) koja stupa na snagu 1. siječnja 2018. godine. Ove godine je do danas  cijepljeno 418,778 goveda. Cijepljenje goveda može se provoditi...(više)

news

Obavijest za kandidate koji su ispunili formalne uvjete temeljem natječaja za prijam u radni odnos na određeno vrijeme

Na temelju natječaja za prijam u radni odnos na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnih radnika, objavljenog u Narodnim Novinama br. 93/2017 od 15. rujna 2017. godine te na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Bilten br. 179., ovim...(više)

news

Obavijest korisnicima o ponovnoj sadnji vinograda nakon krčenja zbog zaraze žuticom vinove loze

S obzirom na brojne upite poljoprivrednika o ponovnoj sadnji vinograda nakon krčenja zbog zaraze žuticom vinove loze, objavljujemo stručno mišljenje i preporuku Zavoda za zaštitu bilja Hrvatskog centra za poljoprivredu, hranu i selo. Navedeno...(više)

news

Nastavak suradnje s makedonskim kolegama

Produžetak Sporazuma o suradnji u procesu pristupanja Europskoj uniji između Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Agencije za financijske potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju Republike Makedonije potpisan je danas...(više)

news

U Zagrebu se održava konferencija Agencija za plaćanja

Temeljem iskustva stečenog u pretpristupnom razdoblju  i četverogodišnjeg članstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji u zagrebačkom hotelu Internacional održava se konferencija Agencija za plaćanja zemalja iz regije (IPARD Agencija)....(više)

news

TAIEX radionica o uspostavi IAKS-a

Ovog tjedna u središnjem uredu Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u Zagrebu održava se četverodnevna radionica na temu uspostave IAKS-a (Integriranog administrativnog i kontrolnog sustava kojim zemlje članice...(više)

news

Nova informativna radionica za Školsku shemu

Ministarstvo poljoprivrede, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Savjetodavna služba organiziraju radionice na temu provedbe nove Školske sheme kako bi se krajnji korisnici upoznali s procedurom podnošenja i...(više)

news

PRODULJENJE ROKA NATJEČAJA ZA MJERU 5 DO 2. SIJEČNJA 2018. GODINE

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) obavještava sve zainteresirane poljoprivrednike da se produžuje rok za podnošenje zahtjeva za potpore u okviru Mjere 5 - Obnavljanje poljoprivrednog proizvodnog potencijala...(više)

news

Još jedan radni posjet kolega iz Crne Gore

U okviru razmjene iskustva s kolegama iz regije Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju danas je ponovno ugostila izaslanstvo crnogorskog Ministarstva poljoprivrede, Direkcije za financije. Tijekom trodnevnog posjeta,...(više)

news

Radni posjet kolega iz Crne Gore

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju danas je primila izaslanstvo crnogorskog Ministarstva poljoprivrede, Direktorata za plaćanje, Odsjeka za kontrole na terenu koje je došlo u trodnevni radni posjet kolegama iz...(više)

news

U ponedjeljak počinje isplata 922 milijuna kuna poljoprivrednicima

Isplata izravnih plaćanja poljoprivrednicima za proizvodnu 2017. godinu počinje sljedeći tjedan i to isplatom predujma u ukupnom iznosu od 922 milijuna kuna, što je 116 milijuna kuna više nego prošle godine. Potporu će primiti oko 100.000...(više)

news

Natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnih radnika

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama br. 110/2017 od dana 15. studenog 2017. natječaj za primanje u radni odnos na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnih radnika....(više)

Arhiva vijesti

© 2017 Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju | Site Map