Najnovije vijesti

news

23. lipnja - zadnji dan za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva

Podsjećamo sve poljoprivrednike da je krajnji rok za predaju Jedinstvenog zahtjeva petak  -  23. lipnja 2017. godine. Napominjemo da je to rok za zakašnjele zahtjeve, a u tom slučaju smanjuje se visina plaćanja po danu kašnjenja. Zahtjevi...(više)

news

Objavljen popis škola i dobavljača koji su iskazali interes za sudjelovanje u Školskoj shemi

U okviru Školske sheme Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljuje popis škola koje su iskazale interes na Javni poziv za sudjelovanje u Školskoj shemi od 30. svibnja 2017. Napominjemo da popis nije konačan obzirom...(više)

news

Objavljene izmjene natječaja za operaciju 4.2.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljuje izmjenu natječaja za operaciju 4.2.1. »Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima« za mikro, male i srednje korisnike i operaciju 4.2.1. »Povećanje dodane...(više)

news

Izmjene i dopune javnog poziva za iskaz interesa škola za sudjelovanje u školskoj shemi

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (u daljnjem tekstu: Agencija za plaćanja) objavila je dana 30. svibnja 2017. godine Javni poziv za iskaz interesa škola za sudjelovanje u školskoj shemi (KLASA:...(više)

news

Obavijest fizičkim i pravnim osobama na koje se odnose Odluke o davanju u zakup bez javnog poziva na koje je Ministarstvo poljoprivrede dalo suglasnost

U Narodnim novinama br. 53 od 7. lipnja 2017.  objavljen je Naputak ministra poljoprivrede za postupanje u primjeni odredbe članka 51. stavka 3. Zakona o poljoprivrednom zemljištu - »Narodne novine«, broj 39/13 i 48/15 (u daljnjem tekstu:...(više)

news

Obavijest proračunskim korisnicima koji podnose Zahtjev za potporu na natječajima za operaciju 4.1.1. i 4.1.2.

Obavještavamo proračunske korisnike koji podnose Zahtjev za potporu na natječajima za operacije 4.1.1. i 4.1.2. da s obzirom da nisu predviđeni u padajućim izbornicima u AGRONET-u po pitanju financijske dokumentacije, a jesu prihvatljivi korisnici,...(više)

news

Važna obavijest za korisnike mjere 4

Poštovani korisnici,   Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju jasno su opisali postupke i potrebne dokumente za ishođenje Mišljenja o...(više)

news

Produžen rok u kojem se škole trebaju prijaviti za Školsku shemu do 30.6.

Ministarstvo poljoprivrede donijelo je Odluku kojom se produljuje trajanje javnog poziva za prikupljanje iskaza interesa škola za sudjelovanje u Školskoj shemi do 30. lipnja 2017. godine.   Podsjetimo, od iduće školske godine 2017./2018....(više)

news

Javni poziv neovisnim stručnjacima za Mjeru 6

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je na mrežnim stranicama Javni poziv neovisnim stručnjacima na dostavu prijava za ekspertizu zahtjeva za potporu (Administrativna obrada zahtjeva za potporu – Mjera 6 iz...(više)

news

Obavijest o održavanju radionice – pojašnjenje kriterija u podmjeri 4.1

Obavještavamo sve zainteresirane da će se u utorak, 13. lipnja s početkom u 11 sati,  u Kino dvorani Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta održati radionica na kojoj će se još jednom raspraviti sve eventualne nedoumice vezane uz ...(više)

news

Obavijest stočarima koji su dobili odluke o davanju u zakup državnog zemljišta bez javnog poziva

U Narodnim novinama br. 53 od 7. lipnja 2017.  objavljen je Naputak Ministarstva poljoprivrede za postupanje u primjeni odredbe članka 51. stavka 3. Zakona o poljoprivrednom zemljištu. Naputkom se propisuje postupanje Agencije za poljoprivredno...(više)

news

Radionice za potencijalne korisnike podmjere 4.2. Programa ruralnog razvoja RH

U nastavku dostavljamo informaciju o održavanju informativnih radionica na kojima će predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju poljoprivrednim proizvođačima i subjektima u poslovanju...(više)

Arhiva vijesti

© 2017 Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju | Site Map