Isplata izravnih potpora 2016. Isplata izravnih potpora 2016.
Isplata potpora za 2015. Isplata potpora za 2015.
Da i tebi procvjeta! news
Izravna plaćanja 2016. Izravna plaćanja 2016.
Isplata projekata iz Mjere 4 Isplata projekata iz Mjere 4
Jeste li obveznik zelenih praksi? Jeste li obveznik zelenih praksi?
Prijenos prava na plaćanja Prijenos prava na plaćanja
Izvanredne mjere – jabuke i mandarine Izvanredne mjere – jabuke i mandarine
Veliki odaziv vinara na natječaje Veliki odaziv vinara na natječaje
Natječaji iz vinske omotnice Natječaji iz vinske omotnice

Najnovije vijesti

news

Nove isplate iz IPARD-a

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je nove isplate na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“. Korisniku OPG Ferenčina...(više)

news

Kolege iz makedonskog Tijela za reviziju u posjeti Agenciji za plaćanja

Agencija za plaćanja u poljoprivredi ribarstvu i ruralnom razvoju primila je danas delegaciju iz makedonskog Tijela za reviziju koja u organizaciji Agencije za reviziju sustava provedbe programa Europske unije (ARPA) boravi u Zagrebu u višednevnoj...(više)

news

Ministar Tomislav Tolušić o upisivanju u ARKOD privatnog poljoprivrednog zemljišta

Ministar Tomislav Tolušić održao je jučer, 24. listopada 2016. godine konferenciju za medije na kojoj je najavio aktivnosti koje će se provoditi vezano uz upis privatnog poljoprivrednog zemljišta bez suglasnosti vlasnika, što smatra nedopustivim....(više)

news

395 tisuća kuna za ruralni turizam iz IPARD-a

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 302 ”Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti”. ...(više)

news

Obavijest o provedbi Nacionalnog programa poticanja provedbe uzgojnih programa za toplokrvne pasmine i uzgojne tipove konja

Obavještavamo potencijalne korisnike i zainteresiranu javnost da je u Narodnim novinama, broj 92/16 od 14. listopada 2016. godine objavljen Pravilnik o provedbi mjera Nacionalnog programa poticanja provedbe uzgojnih programa za toplokrvne pasmine i...(više)

news

Općini Zemunik Donji 4,8 milijuna kuna iz IPARD-a

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je još jedan projekt iz IPARD programa za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 "Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture“ čiji su korisnici jedinice lokalne samouprave,...(više)

news

Za proizvodnju luka 1,7 milijuna kuna iz IPARD-a

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“. Korisniku AGRO EL...(više)

news

Hrvatska iskustva u uspostavi LPIS-a pomoći će i Crnoj Gori

Petero djelatnika Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Republike Crne Gore borave od 19. do 21. listopada 2016. godine u studijskom posjetu hrvatskoj Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju s ciljem stjecanja...(više)

news

Općini Jalžabet 4,9 milijuna kuna iz IPARD-a

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je još jedan projekt iz IPARD programa za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 "Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture“ čiji su korisnici jedinice lokalne samouprave,...(više)

news

7,6 milijuna kuna za sustav za izgnojavanje iz Programa ruralnog razvoja

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. za završeno ulaganje u sklopu podmjere 4.1. „Potpora...(više)

news

564 tisuća kuna za ruralni turizam iz IPARD-a

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 302 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i...(više)

news

Uskoro novi natječaji za mjere Programa ruralnog razvoja

Prenosimo priopćenje Uprave za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnjuo o najavi novih natječaja iz Programa ruranog razvoja.7.2.2. „Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta“...(više)

Arhiva vijesti

© 2016 Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju | Site Map