Doručak s hrvatskih farmi Doručak s hrvatskih farmi
Izravna potpora u 2017. Izravna potpora u 2017.
Da i tebi procvjeta! news
Izravna plaćanja 2016. Izravna plaćanja 2016.

Najnovije vijesti

news

AGRONET nedostupan sutra od 16 sati do ponoći

Obavještavamo sve korisnike da zbog radova na informatičkom sustavu Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju AGRONET neće biti dostupan 23. ožujka 2017. od 16 sati do ponoći. Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.(više)

news

Objavljen natječaj za prikupljanje i odabir projekata primijenjenih istraživanja u pčelarstvu

Agencija za plaćanja objavila je novi Javni natječaj za prikupljanje i odabir projekata primijenjenih istraživanja u pčelarstvu. Ovom mjerom financiraju se projekti primijenjenih istraživanja u pčelarstvu. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju...(više)

news

22,7 milijuna kuna proizvođačima mlijeka

Vlada Republike Hrvatske donijela je Uredbu o pružanju iznimne potpore za prilagodbu proizvođačima kojom se osigurava provedba Delegirane uredbe Komisije (EU) 2016/1613 od 8. rujna 2016. o pružanju iznimne potpore za prilagodbu proizvođačima mlijeka...(više)

news

Produžen rok za prijavu na operaciju 9.1.1. - Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je danas, 17. ožujka 2017. prve izmjene prvog natječaja za provedbu podmjere 9.1. "Uspostava grupa i organizacija proizvođača u poljoprivrednom i šumarskom sektoru",...(više)

news

Potpisan Sporazum o izradi digitalnih ortofotokarata u 2017.

U Državnoj geodetskoj upravi, dana 13. ožujka 2017. godine potpisan je Sporazum o izradi digitalnih ortofotokarata u mjerilu 1.5000 (DOF 5)  u 2017. godini. Ovim Sporazumom se utvrđuje zajednički interes za nabavu usluga za aerofotogrametrijsko...(više)

news

Obrasci za evidenciju provedbe IAKS mjera

Poštovani korisnici IAKS mjera, u prilogu 4. Pravilnika o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2017. godinu (Narodne novine broj 19/2017) nalaze se ogledni primjerci obrazaca za vođenje evidencije o provedbi mjera....(više)

news

Radni posjet slovenskih kolega na temu IAKS-a

Jutros je u Agenciju za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju doputovala delegacija iz slovenske Agencije za poljoprivredna tržišta i ruralni razvoj predvođena ravnateljem agencije g. B. Jerankom. Delegacija će u Zagrebu boraviti...(više)

news

Novosti u provođenju IAKS mjera u 2017. godini

Poštovani korisnici, u nastavku Vam prenosimo vijest Ministarstva poljoprivrede koja se odnosi na obavijesti o novostima i pojašnjenjima u provođenju IAKS mjera u 2017. godini unutar Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014....(više)

news

Objavljen Pravilnik o provedbi mjera Nacionalnog pčelarskog programa za razdoblje od 2017. do 2019. godine

Obavještavamo potencijalne korisnike i zainteresiranu javnost da je u Narodnim novinama broj 20/2017 od 08. ožujka 2017. godine objavljen Pravilnik o provedbi mjera Nacionalnog pčelarskog programa za razdoblje od 2017. do 2019. godine. Korisnici...(više)

news

Natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnih radnika

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama broj 20/17 od dana 08. ožujka 2017. godine Natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnih radnika....(više)

news

Sudjelujte u raspravi o prijedlogu Pravilnika za podmjeru 4.1

Putem portala e-savjetovanje, u javnu je raspravu pušten Pravilnik o provedbi podmjere 4.1. Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i...(više)

news

Od danas poljoprivrednici mogu podnijeti Jedinstvene zahtjeve za potporu za 2017. godinu – evo što se mijenja u odnosu na prethodnu godinu

Od danas, 6. ožujka 2017. godine poljoprivredni proizvođači mogu podnositi Jedinstveni zahtjev za potporu za 2017. godinu Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.  Izravna plaćanja i IAKS mjere ruralnog razvoja...(više)

Arhiva vijesti

© 2017 Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju | Site Map