Najnovije vijesti

news

Objava Pravilnika o izmjenama i dopuni Pravilnika o provedbi mjere Promidžba na tržištima trećih zemalja iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014.-2018. i najava objave natječaja za podnošenje prijava za dodjelu sredstava

U »Narodnim novinama« br. 40/2017 od 26. travnja 2017. godine objavljen je Pravilnik o izmjenama i dopuni Pravilnika o provedbi mjere Promidžba na tržištima trećih zemalja iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014.-2018. Pravilnik stupa na...(više)

news

IPA 2012 Twinning projekt „Jačanje integriteta javnog sektora“

Na inicijativu Ministarstva uprave, Državnog instituta za javnu upravu Republike Finske (HAUS) i Visoke škole za javnu uprave Republike Francuske provodi se IPA 2012 Twinning projekt „Jačanje integriteta javnog sektora“. Projekt se provodi kroz...(više)

news

Obavijest pčelarima koji su predali zahtjev za potporu

Nacionalnim pčelarskim programom za razdoblje od 2017. do 2019. godine Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Hrvatskim pčelarskim savezom omogućilo je pčelarima pokriće dijela troškova pčelarenja. Rok za predaju zahtjeva za Tehničku pomoć...(više)

news

Djelomična izmjena kriterija prihvatljivosti grla za proizvodno vezane potpore u stočarstvu od 2017. godine

Obavještavamo korisnike izravnih plaćanja da je u postupku donošenje izmjena Pravilnika o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2017. godinu objavljenog u Narodnim novinama broj 19/2017.Promjena se odnosi  na...(više)

news

Ravnateljica Agencije u posjetu Ličko-senjskoj županiji

Ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju gđa Matilda Copić, u društvu državnog tajnika Tugomira Majdaka, posjetila je danas Ličko-senjsku županiju i u Gospiću prisustvovala "Doručku s hrvatskih farmi" u...(više)

news

Hrvatska iskustva u provedbi IPARD programa pomoći će i Crnoj Gori

U razdoblju od 25. do 27. travnja 2017. četvero kolega iz crnogorskog Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja borave u trodnevnom bilateralnom posjetu hrvatskoj Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju s ciljem...(više)

news

Otvoreno 5 natječaja za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva vrijednih 600 mil. kuna

Danas stupa na snagu Pravilnik o provedbi mjere 4 Ulaganja u fizičku imovinu, podmjere 4.1 Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske koji u odnosu na prethodne uvodi:- prioritetne sektore: voće...(više)

news

Započelo izdavanje Odluka o privremenoj raspodjeli sredstava za treći natječaj za operaciju 4.1.2.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s izdavanjem Odluka o privremenoj raspodjeli sredstava za korisnike koji su se javili na treći natječaj za provedbu podmjere 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna...(više)

news

Novi Pravilnik o provedbi mjere 4 - Ulaganja u fizičku imovinu, podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva

U Narodnim novinama broj 37 od 14. travnja 2017. objavljen je novi Pravilnik o provedbi mjere 4 - Ulaganja u fizičku imovinu, podmjere 4.1 Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za...(više)

news

"Tjedan EU fondova" od 24. do 28. travnja 2017.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji s drugim partnerskim institucijama, organizira informativno-edukativni događaj pod nazivom „Tjedan EU fondova“ koji će se održati od 24. do 28. travnja...(više)

news

2. izmjene Natječaja za provedbu podmjere 9.1. “Uspostava grupa i organizacija proizvođača u poljoprivrednom i šumarskom sektoru”, provedba tipa operacije 9.1.1. “Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija“

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za provedbu podmjere 9.1. »Uspostava grupa i organizacija proizvođača u poljoprivrednom i šumarskom sektoru«, provedba tipa operacije 9.1.1. “Uspostava...(više)

news

U utorak kreće isplata 1 milijarde kuna - drugog dijela izravne potpore poljoprivrednicima

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju od utorka, 18. travnja 2017. započinje s isplatom druge rate izravnih plaćanja u iznosu od 1 milijarde kuna poljoprivrednicima.   Podsjetimo, u studenom prošle godine...(više)

Arhiva vijesti

© 2017 Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju | Site Map