Novosti

news

Obavijest o održavanju radionice – pojašnjenje kriterija u podmjeri 4.1

Obavještavamo sve zainteresirane da će se u utorak, 13. lipnja s početkom u 11 sati,  u Kino dvorani Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta održati radionica na kojoj će se još jednom raspraviti sve eventualne nedoumice vezane uz ...(više)

news

Obavijest stočarima koji su dobili odluke o davanju u zakup državnog zemljišta bez javnog poziva

U Narodnim novinama br. 53 od 7. lipnja 2017.  objavljen je Naputak Ministarstva poljoprivrede za postupanje u primjeni odredbe članka 51. stavka 3. Zakona o poljoprivrednom zemljištu. Naputkom se propisuje postupanje Agencije za poljoprivredno...(više)

news

Radionice za potencijalne korisnike podmjere 4.2. Programa ruralnog razvoja RH

U nastavku dostavljamo informaciju o održavanju informativnih radionica na kojima će predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju poljoprivrednim proizvođačima i subjektima u poslovanju...(više)

news

Obavijest o održavanju radionica za 1. natječaj za tip operacije 3.1.1. (PRR RH 2014. - 2020.)

U skladu s planom aktivnosti promidžbe i informiranja potencijalnih korisnika Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., djelatnici Uprave za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju, Uprave...(više)

news

Obavijest korisnicima koji podnose Zahtjev za potporu na natječaju za operaciju 4.1.2.

Obavještavamo korisnike koji podnose Zahtjev za potporu na natječaju za operaciju 4.1.2. da je objavljeni predložak Plana nabave/Tablice troškova i izračuna potpore kao i predložak dostupan za preuzimanje u AGRONET-u sadržavao grešku u izračunu...(više)

news

Obavijest kandidatima za primanje u radni odnos na određeno vrijeme

Na temelju natječaja za prijam u radni odnos  na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnih radnika,  objavljenog u Narodnim novinama br. 44/17 od 05. svibnja 2017. godine, te na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Bilten br....(više)

news

Objavljena izmjena natječaja za operacije 4.1.1. i 4.1.2.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljuje izmjenu natječaja za operacije 4.1.1. i 4.1.2. Izmjene se odnose na dodatna pojašnjenja kriterija odabira te na pojašnjenja standarda vezanih uz nabavu traktora u...(više)

news

Obavijest korisnicima podmjere 4.1 – izračun ekonomske veličine poljoprivrednog gospodarstva (EVPG)

Izračuni EVPG-a izdaju se na temelju zadnjeg dostupnog Jedinstvenog zahtjeva za izravnu potporu i IAKS mjera ruralnog razvoja ukoliko isti sadrži podatke o kulturama i/ili životinjama koji su najveći dio prethodne ili tekuće proizvodne godine bile...(više)

news

Radionica za potencijalne korisnike podmjera 4.1 i 4.2

Povodom raspisivanja natječaja za podmjere 4.1 – Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva  i 4.2 – Ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda iz Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020....(više)

news

31. svibnja 2017. - rok za podnošenje prijava za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja

Podsjećamo zainteresirane potencijalne korisnike da je danas - 31.05.2017. zadnji dan za podnošenje prijava za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja.Korisnici mjere Promidžba na tržištima trećih zemalja su proizvođači vina (fizičke ili pravne...(više)

© 2017 Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju | Site Map