Novosti

news

Nova informativna radionica za podmjeru 5.2.1.

Ministarstvo poljoprivrede,  Savjetodavna služba i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organiziraju radionicu za Lokalne akcijske grupe (LAG) za podmjeru 5.2., operaciju 5.2.1. Obnova poljoprivrednog zemljišta i...(više)

news

Intervju s Matildom Copić, ravnateljicom APPRRR-a u najnovijem broju Regio novosti

Odjel za regionalni razvoj Ekonomskog instituta iz Zagreba izdaje publikaciju Regio-novosti s ciljem razmjene znanja i informacija, te poticanja suradnje između znanosti, struke i društva, kao i aktivnog uključivanja u međunarodna udruženja i...(više)

news

Obavijest o najavi otvorenog natječaja za izradu novog sustava za provedbu mjera Zajedničke organizacije tržišta (ZOT)

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira u ponedjeljak, 9. listopada 2017. u 10h prezentaciju plana poslovnih potreba i detaljnog nacrta informacijskog sustava kojeg ima namjeru uspostaviti tijekom 2018. godine...(više)

news

Objavljene izmjene Natječaja za obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama - prijave započinju 2. listopada

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom danas je objavila izmjenu Natječaja za provedbu podmjere 5.2. »Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim...(više)

news

29. rujan 2017. - rok za podnošenje prijava za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja

Podsjećamo sve zainteresirane korisnike da je danas – 29.9.2017. zadnji dan za podnošenje prijava na Javni natječaj za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja, iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. – 2018. Korisnici mjere Promidžba...(više)

news

OBJAVLJEN NOVI PRAVILNIK O PROVEDBI PODMJERA 19.2, 19.3 I 19.4

Obavještavamo sve zainteresirane da je objavljen novi Pravilnik o provedbi Podmjere 19.2. »Provedba operacija unutar CLLD strategije«, Podmjere 19.3. »Priprema i provedba aktivnosti suradnje LAG-a« i Podmjere 19.4. »Tekući troškovi i animacija«...(više)

news

Započelo izdavanje odluka o dodjeli sredstava za projekte povezane s korištenjem obnovljivih izvora energije

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s izdavanjem odluka o dodjeli sredstava za podmjeru 4.1. „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“, operaciju 4.1.3. „Korištenje obnovljivih izvora energije“,...(više)

news

Kako do EU novca za sanaciju poljoprivrednog potencijala - radionice za poljoprivrednike u Zadru, Šibeniku, Splitu i Opuzenu

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Savjetodavnom službom organizira radionice za potencijalne korisnike mjere 5 “Obnavljanje poljoprivrednog proizvodnog...(više)

news

Razmjena iskustava u uspostavi sustava i provedbi IPARD mjere Tehnička pomoć crnogorskim kolegama

Djelatnici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Republike Crne Gore od 18. do 20. rujna 2017. godine borave u studijskom posjetu hrvatskom Ministarstvu poljoprivrede i Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju s...(više)

news

Natječaj za primanje u radni odnos na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnih radnika te poništenje dijela natječaja za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljuje u Narodnim novinama br. 93 od dana 15. rujna 2017. Natječaj za primanje u radni odnos na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnih radnika. Prijave s...(više)

© 2017 Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju | Site Map