Novosti

news

Status izmjena i usklađivanja lokalnih razvojnih strategija i natječaja LAG-ova

LAG Moslavina, LAG Petrova Gora i LAG Posavina objavili su LAG natječaje za tip operacije 6.3.1 “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” nakon što su Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju...(više)

news

„Naše domaće, sada i ubuduće“ – radionica o novim mjerama financiranja ruralnog razvoja i radni ručak s ministrom poljoprivrede

Danas je u Pitomači održana prva u nizu manifestacija „Naše domaće, sada i ubuduće“ koja informira poljoprivrednike kako do EU novca za ruralni razvoj: za opremanje farmi, izgradnju pogona, osiguranje usjeva, ali i za zelenu poljoprivredu – čije...(više)

news

Započelo zaprimanje jedinstvenih zahtjeva za potporu

Od danas poljoprivrednici mogu podnijeti Jedinstveni zahtjev za izravnu potporu i IAKS mjere ruralnog razvoja za 2018. godinu. Svoj zahtjev mogu podnijeti i/ili popuniti u svim podružnicama Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom...(više)

news

Od ponedjeljka možete podnijeti zahtjev za potporu za 2018. godinu

Objavljen je Pravilnik o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2018. godinu, a zaprimanje Jedinstvenih zahtjeva za potporu kreće od ponedjeljka, 5. ožujka 2018. godine. Svoj zahtjev poljoprivrednici mogu podnijeti...(više)

news

Pozivamo vas na radni ručak s ministrom Tolušićem i manifestaciju ‘NAŠE DOMAĆE, SADA I UBUDUĆE’

Od ponedjeljka 5. ožujka 2018. započinje manifestacija ‘NAŠE DOMAĆE, SADA I UBUDUĆE’ kojom će kroz 21 županiju Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju...(više)

news

RADIONICE - Priprema i provedba postupka javne nabave u sklopu projekta financiranog iz Mjere 7

Nakon prvotne odgode zbog vremenskih neprilika, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede ponovno poziva sve korisnike operacije 7.2.2. s kojima su potpisani ugovori o financiranju na...(više)

news

OBAVIJEST- novi termini održavanja odgođenih radionica za tipove operacija 4.1.1. i 6.2.1.

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira nove termine održavanja radionica za potencijalne korisnike mjere 4 “Ulaganja u fizičku imovinu”, podmjere 4.1., tipa operacije...(više)

news

Objavljen natječaj za podmjeru 10.2. - Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju danas je objavila prvi natječaj za provedbu podmjere 10.2. "Potpora za očuvanje, održivo korištenje i razvoj genetskih izvora u poljoprivredi“ iz Programa ruralnog razvoja Republike...(više)

news

IAKS mjere ruralnog razvoja – novosti u 2018. godini

Mjera 10 Poljoprivreda, okoliš i klimatske promjene   U tipu operacije 10.1.6 “Uspostava poljskih traka” pojednostavljene su obveze kako bi se olakšala provedba ove, za okoliš i bioraznolikost, vrlo važne operacije. Obveze su...(više)

news

Obavijest i upute kandidatima prijavljenima na javni natječaj za primanje u radni odnos na određeno vrijeme (NN 110/2017)

Prijavljenim kandidatima na javni natječaj za primanje u radni odnos na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnih radnika, objavljen u Narodnim novinama br. 110/2017 od 15. studenoga 2017. godine te putem Hrvatskog zavoda za...(više)

© 2018 Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju | Site Map