Novosti

news

2. izmjene Natječaja za provedbu podmjere 9.1. “Uspostava grupa i organizacija proizvođača u poljoprivrednom i šumarskom sektoru”, provedba tipa operacije 9.1.1. “Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija“

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za provedbu podmjere 9.1. »Uspostava grupa i organizacija proizvođača u poljoprivrednom i šumarskom sektoru«, provedba tipa operacije 9.1.1. “Uspostava...(više)

news

U utorak kreće isplata 1 milijarde kuna - drugog dijela izravne potpore poljoprivrednicima

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju od utorka, 18. travnja 2017. započinje s isplatom druge rate izravnih plaćanja u iznosu od 1 milijarde kuna poljoprivrednicima.   Podsjetimo, u studenom prošle godine...(više)

news

Izdane Odluke o prihvatljivosti za operaciju 8.6.3. "Marketing drvnih i nedrvnih šumskih proizvoda" i operaciju 8.5.1. "Konverzija degradiranih šumskih sastojina i šumskih kultura"

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izdala je Odluke o prihvatljivosti za podmjeru 8.6. "Potpora za ulaganja u šumarske tehnologije te u preradu, mobilizaciju i marketing šumskih proizvoda", operaciju 8.6.3....(više)

news

Sretan Uskrs i ugodni blagdani

Sretan Uskrs i ugodne uskršnje blagdane svojim korisnicima i poslovnim partnerima žele djelatnici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju! (više)

news

Iznimno velik interes za potpore mladim i malim poljoprivrednicima

Slijedom velikog broja upita i iskazanog interesa želimo informirati potencijalne korisnike i zainteresiranu javnost o prijavama na nedavno završene natječaje u sklopu Mjere 6 "Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja". Drugi natječaj za...(više)

news

Jedinicama lokalne samouprave nove isplate iz Programa ruralnog razvoja

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je nove isplate na osnovi odobrenih sredstava iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. za ulaganja u sklopu podmjere 7.1. Potpora za...(više)

news

Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi Mjere 3 "Sustavi kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode"

U Narodnim novinama broj 33 od 7. travnja 2017. objavljen je Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi Mjere 03 "Sustavi kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode", Podmjere 3.1. "Potpore za novo sudjelovanje u...(više)

news

Obavijest proizvođačima jabuka – povlačenje s tržišta za slobodnu distribuciju

Obavještavamo Vas da je Europska Komisija dodijelila Republici Hrvatskoj dodatne količine za mjeru povlačenje s tržišta za slobodnu distribuciju. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ovim putem poziva proizvođače jabuka...(više)

news

Radionica o upravljanju nepravilnostima u Zajedničkoj poljoprivrednoj politici

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, u suradnji s kolegama iz Uprave za poljoprivredu Europske komisije, organizira jednodnevnu radionicu na temu nepravilnosti u ZPP-u koja se održava danas, 6. travnja 2017. od 9 sati...(više)

news

Obavijest o Izmjenama i dopunama Natječaja za tip operacije 7.4.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 04. travnja 2017. Izmjene i dopune 1. Natječaja za provedbu tipa operacije 7.4.1. "Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno...(više)

© 2017 Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju | Site Map