Doručak s hrvatskih farmi Doručak s hrvatskih farmi
Izravna potpora u 2017. Izravna potpora u 2017.
Da i tebi procvjeta! news
Izravna plaćanja 2016. Izravna plaćanja 2016.

Novosti

news

Radni posjet slovenskih kolega na temu IAKS-a

Jutros je u Agenciju za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju doputovala delegacija iz slovenske Agencije za poljoprivredna tržišta i ruralni razvoj predvođena ravnateljem agencije g. B. Jerankom. Delegacija će u Zagrebu boraviti...(više)

news

Novosti u provođenju IAKS mjera u 2017. godini

Poštovani korisnici, u nastavku Vam prenosimo vijest Ministarstva poljoprivrede koja se odnosi na obavijesti o novostima i pojašnjenjima u provođenju IAKS mjera u 2017. godini unutar Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014....(više)

news

Objavljen Pravilnik o provedbi mjera Nacionalnog pčelarskog programa za razdoblje od 2017. do 2019. godine

Obavještavamo potencijalne korisnike i zainteresiranu javnost da je u Narodnim novinama broj 20/2017 od 08. ožujka 2017. godine objavljen Pravilnik o provedbi mjera Nacionalnog pčelarskog programa za razdoblje od 2017. do 2019. godine. Korisnici...(više)

news

Natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnih radnika

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama broj 20/17 od dana 08. ožujka 2017. godine Natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnih radnika....(više)

news

Sudjelujte u raspravi o prijedlogu Pravilnika za podmjeru 4.1

Putem portala e-savjetovanje, u javnu je raspravu pušten Pravilnik o provedbi podmjere 4.1. Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i...(više)

news

Od danas poljoprivrednici mogu podnijeti Jedinstvene zahtjeve za potporu za 2017. godinu – evo što se mijenja u odnosu na prethodnu godinu

Od danas, 6. ožujka 2017. godine poljoprivredni proizvođači mogu podnositi Jedinstveni zahtjev za potporu za 2017. godinu Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.  Izravna plaćanja i IAKS mjere ruralnog razvoja...(više)

news

Započelo izdavanje Odluka o privremenoj raspodjeli sredstava za sektor voća i povrća za drugi natječaj za operaciju 4.1.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s izdavanjem Odluka o privremenoj raspodjeli sredstava za korisnike koji su se javili na drugi natječaj za provedbu podmjere 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna...(više)

news

Objavljen Natječaj za provedbu podmjere 19.4. „Tekući troškovi i animacija“ – provedba tipa operacije 19.4.1. „Tekući troškovi i animacija“

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dana 01. ožujka 2017. godine Natječaj za provedbu podmjere 19.4. „Tekući troškovi i animacija“ – provedba tipa operacije 19.4.1. „Tekući troškovi i animacija“. ...(više)

news

Obavijest za kandidate koji su ispunili formalne uvjete temeljem natječaja za prijam u radni odnos na određeno vrijeme

Na temelju natječaja za prijam u radni odnos na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnih radnika, objavljenog u Narodnim Novinama br. 14/2017 od 15. veljače 2017. godine, te na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Bilten br.32., ovim...(više)

news

Obavijest o isplati potpora

Isplata prvog dijela izravne potpore poljoprivrednim gospodarstvima za 2016. godinu i dalje je u tijeku. Do sada su na račune poljoprivrednika uplaćene potpore za osjetljive sektore (duhan, krmače) te RH i EU dio potpora za osnovno, zeleno i...(više)

© 2017 Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju | Site Map