Program potpore poljoprivrednicima na području Sisačko-moslavačke županije

Cilj ovog Programa je pomoći smanjenju gubitaka poljoprivrednih gospodarstava, olakšati gospodarenje poljoprivrednicima u okviru nepovoljnih uvjeta i potaknuti osnaživanje poljoprivrednog sektora na području Sisačko-moslavačke županije te pridonijeti održanju ruralnog prostora.

Za potporu su prihvatljivi poljoprivredni proizvođači s poljoprivrednim površinama na području Sisačko-moslavačke županije, upisani u Upisnik poljoprivrednika, koji su podnijeli Jedinstveni zahtjev za potporu Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u 2021. godini, s prihvatljivim površinama veličine 1 ha i više na kojima se uzgaja jedna ili više prihvatljivih kultura (ratarske kulture, povrće, trajni nasadi, ukrasno i ljekovito bilje te ugar). Poljoprivredni proizvođači kojima je ugar prihvatljiva površina, na toj površini u 2022. godini moraju proizvoditi poljoprivrednu kulturu.

Zahtjevi za potporu se podnose od 5. svibnja do 30. lipnja 2022. godine putem AGRONET zaštićene mrežne aplikacije Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Uz Zahtjev za potporu svi podnositelji dužni su priložiti jednu od sljedećih izjava:

  • popunjenu i ovjerenu Izjavu o poslovnim subjektima koji su međusobno povezani vlasničkim ili drugim odnosima, a podnijeli su Zahtjev

ili

  • popunjenu i ovjerenu Izjavu da nemaju poslovnih subjekata koji su međusobno povezani vlasničkim ili drugim odnosima, a podnijeli su Zahtjev.

Po podnošenju Zahtjeva za potporu putem AGRONET-a podnositelj je dužan dostaviti ispisani i ovjereni Zahtjev za potporu na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10 000 Zagreb, s naznakom: »Program potpore poljoprivrednicima na području Sisačko-moslavačke županije«.

Pravilnik o provedbi Programa potpore poljoprivrednicima na području Sisačko-moslavačke županije

Program potpore poljoprivrednicima na području Sisačko-moslavačke županije

Vezani dokumenti

IZJAVA o povezanim subjektima za korisnike koji IMAJU povezane subjekte u potpori

IZJAVA o povezanim subjektima za korisnike koji NEMAJU povezane subjekte u potpori

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.