Pristup informacijama

Pravo na pristup informacijama koje posjeduje, raspolaže ili nadzire Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju uređeno je Zakonom o pravu na pristup informacijama (NN 25/13, 85/15, 69/22)

Zakonom se propisuju i načela prava na pristup, izuzeci od prava na pristup te postupak za ostvarivanje i zaštitu prava na pristup informacijama. Cilj zakona je omogućiti i osigurati informaciju fizičkim i pravnim osobama putem otvorenosti i javnosti djelovanja tijela javne vlasti, sukladno zakonu.

Pravo na informaciju ostvaruje se podnošenjem Zahtjeva za pristup informacijama kojeg možete poslati elektroničkom poštom na info@apprrr.hr ili nam se obratiti telefonskim putem na broj 01 6002 744.

Zaštita osobnih podataka

Imenovani službenik za zaštitu osobnih podatka u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je – Mislav Octenjak.

Savjetovanje s javnošću

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u djelokrugu svog rada u 2023. godini ne donosi zakone i podzakonske propise, niti opće akte i druge strateške ili planske dokumente kojima se utječe na interese građana i pravnih osoba. Stoga, u skladu s čl. 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13, 85/15, 69/22) Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ne provodi savjetovanje s javnošću te ne objavljuje plan savjetovanja s javnošću za 2023. godinu.

Vezani dokumenti

Zahtjev za pristup informacijama

Zahtjev za dopunu ili ispravak informacije

Zahtjev za ponovnu uporabu informacija

Godišnje izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13, 85/15 i 69/22) za 2022. godinu

Kriteriji za određivanje visine naknade troškova dostave informacije

Politika zaštite privatnosti korisnika APPRRR

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.