Pristup informacijama

Pravo na pristup informacijama koje posjeduje, raspolaže ili nadzire Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju uređeno je Zakonom o pravu na pristup informacijama (NN 25/13, 85/15, 69/22)

Zakonom se propisuju i načela prava na pristup, izuzeci od prava na pristup te postupak za ostvarivanje i zaštitu prava na pristup informacijama. Cilj zakona je omogućiti i osigurati informaciju fizičkim i pravnim osobama putem otvorenosti i javnosti djelovanja tijela javne vlasti, sukladno zakonu.

Pravo na informaciju ostvaruje se podnošenjem Zahtjeva za pristup informacijama kojeg možete poslati elektroničkom poštom na info@apprrr.hr ili nam se obratiti telefonskim putem na broj 01 6002 744.

Zaštita osobnih podataka

Imenovani službenik za zaštitu osobnih podatka u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je – Mislav Octenjak.

Savjetovanje s javnošću

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u djelokrugu svog rada u 2024. godini ne donosi zakone i podzakonske propise, niti opće akte i druge strateške ili planske dokumente kojima se utječe na interese građana i pravnih osoba. Stoga, u skladu s čl. 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13, 85/15, 69/22) Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ne provodi savjetovanje s javnošću te ne objavljuje plan savjetovanja s javnošću za 2024. godinu.

Vezani dokumenti

Zahtjev za pristup informacijama

Zahtjev za dopunu ili ispravak informacije

Zahtjev za ponovnu uporabu informacija

Kriteriji za određivanje visine naknade troškova dostave informacije

Godišnje izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13, 85/15 i 69/22) za 2023. godinu

Politika zaštite privatnosti korisnika APPRRR

Otvoreni podaci APPRRR

Upitnik za samoprocjenu

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.