3,2 milijuna kuna za korisnike iz Sisačko-moslavačke županije

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju danas je na kućne adrese 11 korisnika iz Sisačko-moslavačke županije poslala ugovore o financiranju vrijedne preko 3,2 milijuna kuna.

Radi se o natječaju iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020., iz mjere 5 „Obnavljanje poljoprivrednog proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima te uvođenje odgovarajućih preventivnih aktivnosti“ podmjere 5.2. „Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima“ tip operacije 5.2.1 „Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“, a svrha natječaja bila je dodjela potpore za obnovu poljoprivrednog potencijala narušenog potresom 22.3.2020. godine i potresima od 28.12.2020. godine kako bi se osigurao nastavak i održivost poljoprivredne proizvodnje.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.