Poljoprivrednicima stižu novi ugovori iz Programa ruralnog razvoja – 51 ugovor za ulaganja vrijednosti 113 milijuna kuna

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju danas je na adrese 51 poljoprivrednika poslala ugovore o financiranju projekata iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. čija vrijednost prihvatljivih ulaganja iznosi 113 milijuna kuna.

Ukupna vrijednost potpore iz Programa ruralnog razvoja u ovim ulaganjima iznosi 60 milijuna kuna, a uključuje pet projekata za tip operacije 4.1.1. u sektoru tovnog govedarstva, jedan projekt za korištenje obnovljivih izvora energije iz tipa operacije 4.2.2. te čak šesnaest projekata za korištenje obnovljivih izvora energije iz tipa operacije 4.1.3. Dva ugovora poslana su korisnicima za tip operacije 4.1.2. za zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš te deset ugovora iz tipa operacije 4.2.1. za povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima.

Poslani su ugovori i korisnicima koji su se javili na natječaje u okviru Mjere 6 – Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja: ukupno sedamnaest ugovora.

Ovi ugovori rezultat su predanog rada djelatnika Agencije za plaćanja i odlične suradnje s korisnicima koja kontinuirano traje i tijekom pandemije uzrokovane COVIDOM 19 te je uspješno zaključena ugovorima o financiranju projekata.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.