Antun Vujić novi je ravnatelj Agencije za plaćanja

S danom 2. siječnja 2021. dužnost ravnatelja Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju preuzeo je Antun Vujić. Posljednje četiri godine bio je zamjenik ravnateljice Agencije za plaćanja, a prije toga voditelj podružnice Virovitičko-podravske županije APPRRR-a.

Antun Vujić dolazi iz Slatine, diplomirani je inženjer poljoprivrede te ima veliko iskustvo rada u poljoprivredi i fondovima Europske unije. U svom se dosadašnjem radu isticao velikim zalaganjem, profesionalnošću i znanjem.

Također, s istim danom imenovan je i zamjenik ravnatelja, Zdravko Planinc, koji je do sada obnašao dužnost voditelja podružnice Sisačko-moslavačke županije Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.  

S obzirom na višegodišnje iskustvo rada u Agenciji za plaćanja vjerujemo da će Antun Vujić i Zdravko Planinc nastaviti s uspješnim vodstvom te i dalje predano raditi na dobrobit i napredak svih naših korisnika.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.