Hrvatsko izaslanstvo sudjeluje na Konferenciji agencija za plaćanja

U organizaciji Agencije za restrukturiranje i modernizaciju poljoprivrede, Poljska kao domaćin, u Varšavi ove godine organizira Konferenciju agencija za plaćanja zemalja srednje i istočne Europe, na kojoj sudjeluju zemlje Baltika, članice Višegradske skupine te predstavnici Europske komisije. Ovaj značajni skup održava se od 4. do 7. lipnja 2018., a osnovna je zadaća kroz plenarnu sjednicu, posjet korisnicima i čitav niz radionica omogućiti razmjenu iskustva u provedbi Programa ruralnog razvoja 2014-2020 te sagledati mogućnosti i smjernice za novo programsko razdoblje.

Hrvatsko izaslanstvo, predvođeno ravnateljicom Agencije za plaćanja, Matildom Copić, skupu se odazvalo s posebnim zadovoljstvom, uvjereno kako suradnja s ostalim državama članicama Europske unije uvelike doprinosi stjecanju novih znanja.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.