Hrvatsko izaslanstvo sudjeluje na Konferenciji agencija za plaćanja

U organizaciji Agencije za restrukturiranje i modernizaciju poljoprivrede, Poljska kao domaćin, u Varšavi ove godine organizira Konferenciju agencija za plaćanja zemalja srednje i istočne Europe, na kojoj sudjeluju zemlje Baltika, članice Višegradske skupine te predstavnici Europske komisije. Ovaj značajni skup održava se od 4. do 7. lipnja 2018., a osnovna je zadaća kroz plenarnu sjednicu, posjet korisnicima i čitav niz radionica omogućiti razmjenu iskustva u provedbi Programa ruralnog razvoja 2014-2020 te sagledati mogućnosti i smjernice za novo programsko razdoblje.

Hrvatsko izaslanstvo, predvođeno ravnateljicom Agencije za plaćanja, Matildom Copić, skupu se odazvalo s posebnim zadovoljstvom, uvjereno kako suradnja s ostalim državama članicama Europske unije uvelike doprinosi stjecanju novih znanja.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Promjena veličine fonta
Kontrast
Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.
X
X