Izmjena Obavijesti o odgodi rokova za korisnike Ne-IAKS mjera programa ruralnog razvoja

Vezano uz Obavijest o odgodi rokova za korisnike Ne-IAKS mjera Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske objavljenu dana 27. ožujka 2020. godine na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja, obavještavamo korisnike Ne-IAKS mjera Programa ruralnog razvoja da su, s obzirom na ukidanje većine ”restriktivnih mjera” vezanih uz pandemiju koronavirusa, obvezni pridržavati se rokova za dostavu dopuna/obrazloženja/ispravaka propisanih važećim pravilnikom/natječajem te da će, u slučaju nepoštivanja rokova za dostavu odgovora na zatražene dopune/obrazloženja/ispravke, Agencija za plaćanja od dana objave ove obavijesti postupati u skladu s odredbama pravilnika/natječaja vezanim uz dostavu dopune/obrazloženja/ispravka.

Nadalje, glede obveza korisnika u vezi s ostvarenjem pokazatelja provedbe projekta – zapošljavanje, odnosno stvaranje novih radnih mjesta, napominjemo da su korisnici i dalje obvezni ostvariti planiranu razinu pokazatelja provedbe projekta. Na temelju suglasnosti dobivene od Ministarstva poljoprivrede, Agencija za plaćanja će, u opravdanim slučajevima nastalim uslijed pandemije koronavirusa, dopustiti odgodu zapošljavanja iz inicijalno određene referentne godine na sljedeću godinu.

Promjena veličine fonta
Kontrast
Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.
X
X