Izmjena Obavijesti o odgodi rokova za korisnike Ne-IAKS mjera programa ruralnog razvoja

Vezano uz Obavijest o odgodi rokova za korisnike Ne-IAKS mjera Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske objavljenu dana 27. ožujka 2020. godine na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja, obavještavamo korisnike Ne-IAKS mjera Programa ruralnog razvoja da su, s obzirom na ukidanje većine ”restriktivnih mjera” vezanih uz pandemiju koronavirusa, obvezni pridržavati se rokova za dostavu dopuna/obrazloženja/ispravaka propisanih važećim pravilnikom/natječajem te da će, u slučaju nepoštivanja rokova za dostavu odgovora na zatražene dopune/obrazloženja/ispravke, Agencija za plaćanja od dana objave ove obavijesti postupati u skladu s odredbama pravilnika/natječaja vezanim uz dostavu dopune/obrazloženja/ispravka.

Nadalje, glede obveza korisnika u vezi s ostvarenjem pokazatelja provedbe projekta – zapošljavanje, odnosno stvaranje novih radnih mjesta, napominjemo da su korisnici i dalje obvezni ostvariti planiranu razinu pokazatelja provedbe projekta. Na temelju suglasnosti dobivene od Ministarstva poljoprivrede, Agencija za plaćanja će, u opravdanim slučajevima nastalim uslijed pandemije koronavirusa, dopustiti odgodu zapošljavanja iz inicijalno određene referentne godine na sljedeću godinu.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.