Konferencija – Digitalna poljoprivreda

Danas se na zagrebačkom Agronomskom fakultetu, pod motom ”Inspiriramo poljoprivredu”, prvi puta održala konferencija Digitalna poljoprivreda. Okupila je poljoprivrednike, digitalne stručnjake, članove Odbora za praćenje programa ruralnog razvoja, korisnike Mjere 4 Programa ruralnog razvoja te brojne studente. Konferencija je usmjerena ka informiranju poljoprivredne zajednice o tehnološkim potencijalima i inovacijama koji kao krajnji cilj imaju veću učinkovitost i konkurentnost, smanjene rizike i povećane prinose te ka poljoprivredi koja, kao i ostale ekonomske grane, doživljava promjene. 

Uz domaće i strane predavače na konferenciji su, pod vodstvom ravnateljice Matilde Copić, predavanje održali i predstavnici Agencije za plaćanja, Sanja Krivanek Mahmuljin i Igor Pleša, te se osvrnuli na izazvove i primjenu digitalizacije u svom području rada.

Slike preuzete s https://m.facebook.com/agronomski/

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.