Konferencija unutarnjih revizora EU agencija za plaćanja

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju domaćin je ovogodišnje Amadeus konferencije koja je danas započela u Dubrovniku i trajat će do 20. svibnja 2022. godine. Na svečanom otvaranju goste je u ime domaćina pozdravio i državni tajnik Zdravko Tušek.

Konferencija okuplja unutarnje revizore agencija za plaćanja svih država članica Europske unije. Svrha joj je učinkovita razmjena iskustava, znanja i najboljih praksi u području unutarnje revizije, a s ciljem što uspješnije provedbe poljoprivredne politike.

Nakon pandemijskih godina susret u Dubrovniku je dočekan s velikim nestrpljenjem, a kao glavna tema nametnula se nova Zajednička poljoprivredna politika i njezin utjecaj na unutarnju reviziju. Na rasporedu su i zanimljive radionice koje dotiču teme vezane za svakodnevni rad unutarnjih revizija.

Zahvalni smo na velikom odazivu i vjerujemo kako će se još jednom opravdati zanimanje i potreba za ovakvim radnim susretima.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.