Obavijest korisnicima o objavi odluka za mjere iz Programa potpore primarnim poljoprivrednim proizvođačima zbog otežanih uvjeta poslovanja uzrokovanih pandemijom bolesti COVID-19

Danas, 23. srpnja 2021. godine na AGRONET-u, zaštićenoj aplikaciji Agencije za plaćanja objavljene su odluke za mjere potpora primarnim poljoprivrednim proizvođačima zbog otežanih uvjeta poslovanja uzrokovanih pandemijom bolesti COVID-19.

Podsjećamo korisnike kako se radi o mjerama za koje su se prijave podnosile do 5. ožujka 2021. godine.

Mjere iz Programa potpore primarnim poljoprivrednim proizvođačima zbog otežanih uvjeta poslovanja uzrokovanih pandemijom bolesti COVID-19 su sljedeće:

  • Mjera 1. Potpora uzgajivačima goveda u sustavu krava-tele
  • Mjera 2. Potpora uzgajivačima tovne junadi
  • Mjera 3. Potpora uzgajivačima krmača
  • Mjera 4. Potpora proizvođačima jabuka
  • Mjera 5. Potpora proizvođačima mandarina     
  • Mjera 6. Potpora proizvođačima krumpira

Molimo korisnike da putem svojih AGRONET sučelja preuzmu objavljene odluke. Odluke se nalaze u pregledniku AGRONET-a unutar POLJOPRIVREDNOG GOSPODARSTVA, pod karticom Nacionalne potpore, u pregledniku Odluke za nacionalne mjere s datumom 30. lipnja 2021. godine.

Napominjemo korisnicima kako se odluke se dostavljaju putem AGRONET-a temeljem članka 15. Zakona o poljoprivredi (Narodne novine 118/2018, 42/2020, 127/2020 – Odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske, 52/2021).

Korisnici su obvezni preuzeti objavljenu Odluku najkasnije u roku od pet dana od dana postavljanja Odluke na AGRONET i objave ove obavijesti na mrežnoj stranici Agencije za plaćanja.

Dostava Odluke putem AGRONET-a smatra se obavljenom u trenutku zapisa na AGRONET-u kada je korisnik preuzeo Odluku.

Ako korisnik ne preuzme Odluku s AGRONET-a u roku od pet dana od dana postavljanja na AGRONET, dostava se smatra obavljenom istekom roka od pet dana od dana kada je Odluka postavljena na AGRONET.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.