Obavijest korisnicima Portala ponuda

Poštovani korisnici Portala ponuda,

Vezano uz nedostupnost korištenja Portala ponuda koja je nastupila zbog tehničkih razloga i nadogradnje sustava u petak 7. rujna 2018. od 17:00 sati, obavještavamo sve korisnike čiji su Pozivi na dostavu ponuda završavali navedenog dana, da će se rok njihovog važenja automatski produžiti te će se ponude po navedenim pozivima moći prikupljati do utorka, 11. rujna 2018. u 23:59:59 sati.

U skladu s gore navedenim, korisnici koji su planirali podnijeti drugi dio zahtjeva za potporu po isteku objave Poziva na dostavu ponuda, moći će to učiniti po isteku produljenog roka za prikupljanje ponuda.

Ovim putem također obavještavamo sve ponuditelje da svoje ponude mogu  predati/učitati u Portal ponuda do utorka, 11. rujna 2018. u 23:59:59 sati za sve Pozive na dostavu ponuda u kojima je 7. rujna 2018. bio naveden kao krajnji rok za dostavu ponuda.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.