Obavijest korisnicima u operaciji 7.4.1. o produljenju roka

Želimo skrenuti pozornost korisnicima vezano uz produljenje roka za dostavu dokumentacije iz provedenog postupka javne nabave kao i odabranih ponuda iz postupaka jednostavne nabave iz projekata iz operacije 7.4.1. » Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

Pravilnikom o provedbi mjere M07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. (Narodne novine broj 71/2016, 15/2017, 17/2017, 27/2017) i Natječajem za provedbu podmjere 7.4. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu « – provedba tipa operacije 7.4.1. » Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ od 24. veljače 2017. godine, izmjena i dopune natječaja od 4. travnja 2017. godine, druge izmjene natječaja od 21. ožujka 2018. godine te treće izmjene natječaja od 9. studenog 2018. godine objavljenog na mrežnoj stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, propisano je da korisnici koji provode postupke jednostavne i javne nabave, dokumentaciju iz provedenog postupka javne nabave dostavljaju najkasnije u roku od 8 mjeseci od dana sklapanja Ugovora o financiranju. Ista obveza propisana je i Ugovorom o financiranju kojeg su korisnici sklopili s Agencijom za plaćanja.

Ovim putem obavještavamo sve korisnike u operaciji 7.4.1. da se rokovi za dostavu dokumentacije iz provedenog postupka javne nabave kao i odabranih ponuda iz postupaka jednostavne nabave produljuju za dodatnih šest (6) mjeseci.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.