Obavijest korisnicima

Pojašnjenje je vezano uz rok sklapanja Ugovora o najmu / koncesiji /plodouživanju / zakupu / služnosti u slučaju kada korisnik nema pravo vlasništva na lokaciji ulaganja  i/ili u slučaju ulaganja u opremanje objekata koji nisu u vlasništvu korisnika za Natječaje Podmjere 4.1 i Podmjere 4.2 u kojima je rok za podnošenje zahtjeva za potporu bio u 2022. godini ili je podnošenje zahtjeva za potporu u tijeku.

Ako korisnik nema pravo vlasništva na lokaciji ulaganja  i/ili u slučaju ulaganja u opremanje objekata koji nisu u vlasništvu korisnika, korisnik mora imati Ugovor o najmu / koncesiji/plodouživanju/zakupu/služnosti, koji mora biti sklopljen na rok od najmanje 10 godina, računajući od trenutka podnošenja zahtjeva za potporu. U slučaju da je riječ o zahtjevima za potporu za podmjere 4.1. i 4.2. koji su podneseni ili će biti podneseni tijekom 2022. i 2023. godine prihvatljivima će se smatrati i ugovori koji vrijede najmanje do 31.12.2030. godine. 

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.