Obavijest o izmjeni poziva na dostavu ponude za nabavu usluge Vanjska procjena aktivnosti Sektora za unutarnju reviziju Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i objava odgovora na upit

Agencija za plaćanja dana 20. srpnja 2023. godine obavještava zainteresirane o objavi Izmjene poziva na dostavu ponude za nabavu usluge Vanjska procjena aktivnosti Sektora za unutarnju reviziju Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju te ujedno objavljujemo odgovor na upit.

Rok za dostavu ponuda je 25. srpnja 2023. godine.

1. izmjena Poziva na dostavu ponude od 7.7.2023. Vanjska procjena aktivnosti Sektora za unutarnju reviziju Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju

Odgovor na upit

Ujedno napominjemo da prethodno objavljeni Poziv na dostavu ponude za nabavu usluge, te izmjenu istog možete pronaći ovdje.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.