Obavijest o održavanju radionice za operaciju 16.1.1. – Potpora za osnivanje operativnih skupina

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira informativnu radionicu za potencijalne korisnike mjere 16 Suradnja, s fokusom na prvi natječaj za operaciju 16.1.1. Potpora za osnivanje operativnih skupina za provedbu 16.1.2., koja će se održati u ponedjeljak, 26. veljače 2018. s početkom u 10 sati u kino dvorani Ministarstva gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb.

Cilj mjere 16 je osnivanje operativnih skupina kojima će se financirati aktivnosti u inovativne procese u poljoprivredi vezano uz dvije teme:

  1. primijenjena i razvojna istraživanja mjera za ublažavanje i prilagodbu klimatskim promjenama radi unaprjeđenja poljoprivredne proizvodnje, uzgoja, kvalitete i plodnosti tla ili jačanja otpornosti poljoprivrednih sustava na promjene uz napredno korištenje novih tehnologija ili alternativnih sustava proizvodnje;
  2. povećanje proizvodnje biomase u poljoprivredi i njezino korištenje kao i korištenje ostalog biomaterijala nastalog na poljoprivrednom gospodarstvu.

Prijave za sudjelovanje dostupne su na sljedećoj POVEZNICI.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.