Obavijest potencijalnim korisnicima intervencija u sektoru vina

Budući da će se zahtjevi za potpore za intervencije u sektoru vina zaprimati putem AGRONET-a, ovim putem pozivamo sve potencijalne podnositelje zahtjeva za potporu za intervencije:

  • 58.1.a.01. – Restrukturiranje i konverzija vinograda
  • 58.1.k.01. – Promidžba
  • 58.1.h.01. – Informiranje

 

koji nemaju pristup AGRONET-u, da ga zatraže slanjem obrasca Zahtjeva za upis u evidenciju korisnika zajedničke organizacije tržišta na e-mail adresu: restrukturiranje@apprrr.hr

Obrazac Zahtjeva za upis u evidenciju korisnika zajedničke organizacije tržišta treba ispuniti, potpisati i ovjeriti te scan potpisanog i ovjerenog dokumenta poslati na gore navedenu e-mail adresu.

Obrazac Zahtjeva za upis u evidenciju korisnika zajedničke organizacije tržišta možete preuzeti ovdje.

Korisničko ime i lozinku za AGRONET zaprimit ćete na e-mail adresu koju ste naveli u obrascu Zahtjeva za upis u evidenciju korisnika zajedničke organizacije tržišta.

Ukoliko imate omogućen pristup AGRONET-u, ali nemate aktiviranu karticu „Zajednička organizacija tržišta“, isto možete zatražiti podnošenjem obrasca Zahtjeva za upis u evidenciju korisnika zajedničke organizacije tržišta putem gore navedene e-mail adrese, u kojem ćete naznačiti da tražite pristup kartici „Zajednička organizacija tržišta“.

Svim korisnicima koji su dosad sudjelovali u natječajima za mjere iz Vinske omotnice  i koji imaju pristup AGRONET-u, a nemaju aktiviranu karticu „Zajednička organizacija tržišta“, automatski će biti omogućen pristup istoj.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.