OBAVIJESTI I UPUTE KANDIDATIMA prijavljenima na javne natječaje za primanje u radni odnos na određeno vrijeme, objavljene u Narodnim novinama br. 124/21 i 131/21

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljuje Obavijest i upute kandidatima prijavljenima na javni natječaj za primanje u radni odnos na određeno vrijeme objavljen u Narodnim novinama br. 124/21 od 19. studenoga 2021. godine te putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ), na oglasnoj ploči i web-stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju  i  Obavijest i upute kandidatima prijavljenima na javni natječaj za primanje u radni odnos na određeno vrijeme objavljen u Narodnim novinama br. 131/21 od 3. prosinca 2021. godine te putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ), na oglasnoj ploči i web-stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Navedeno možete pogledati u nastavku kao i na poveznici Zapošljavanje.

OBAVIJEST I UPUTE KANDIDATIMA NN_124/21

OBAVIJEST I UPUTE KANDIDATIMA NN_131/21

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.