Obavijesti i upute kandidatima prijavljenima na javne natječaje za primanje u radni odnos u Narodnim novinama br. 96/2020 i 98/2020

Prijavljenima na javni natječaj za primanje u radni odnos na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnih radnika, objavljenom u Narodnim novinama br. 96/2020 od 28. kolovoza 2020. godine te putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ), na oglasnoj ploči i web-stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i na javni natječaj za primanje u radni odnos na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočnih radnika, objavljenom u Narodnim novinama br. 98/2020 od 2. rujna 2020. godine te putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ), na oglasnoj ploči i web-stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju daju se važne informacije koje možete pogledati u nastavku kao i na poveznici Zapošljavanje.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.