Objavljena dva nova natječaja za zapošljavanje

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu  i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama br. 76/2024 od 26. lipnja 2024. godine dva nova natječaja za prijam u radni odnos.

Detaljne informacije možete vidjeti u nastavku i u rubrici Zapošljavanje:

Javni natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme od godinu dana zbog povećanog opsega poslova (NN 76/2024)

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama, neposredno ili putem pošte, na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, s naznakom: »Natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme – povećani opseg poslova jedna godina«. Nepotpune ili nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Javni za prijam u radni odnos na određeno vrijeme od dvije godine zbog povećanog opsega poslova (NN 76/2024)

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama, neposredno ili putem pošte, na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, s naznakom: »Natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme – povećani opseg poslova dvije godine«. Nepotpune ili nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.