Održana radionica za korisnike 3. natječaja za tip operacije 7.4.1

Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizirale su danas, 3. studenoga 2022. radionicu za korisnike koji su ugovoreni ili pred ugovaranjem na 3. natječaju za tip operacije 7.4.1 „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ unutar Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Radionica je održana u Zagrebu, u Kino dvorani Ministarstva poljoprivrede, a sudionici su imali priliku saznati korisne informacije koje se odnose na provedbu projekata nakon sklapanja ugovora, postupke dodjele i isplate potpore, provedbu postupaka nabave i provedbe ugovora kod obveznika javne nabave u infrastrukturnim projektima.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.