Otvoren Kulturni centar u Općini Dubrava sufinanciran sredstvima iz Programa ruralnog razvoja

Danas je u Općini Dubrava u Zagrebačkoj županiji svečano obilježen dan općine te je tim povodom otvoren Kulturni centar koji je sufinanciran sredstvima iz Mjere 7 “Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima” iz Programa ruralnog razvoja, a svečanosti je prisustvovala i ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić.

Općina Dubrava prijavila se na prvi natječaj za tip operacije 7.4.1. “Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima” za projekt rekonstrukcije, nadogradnje i opremanja građevine javne i društvene namjene, ukupne vrijednosti projekta od preko 4 milijuna kuna.

Za ovaj Kulturni centar koji će rado koristiti svi mještani, Općini Dubrava bit će isplaćen iznos od 3.443.145,15 kuna, a građevina je prilagođena osobama sa invaliditetom i smanjene pokretljivosti te je popratno uređen okoliš, pješačke površine i prilazni putevi. Predviđena je i višenamjenska dvorana, čitaonica i dvorana za prezentacije.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.