Poništenje dijela dvaju natječaja za prijam u radni odnos

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama br. 112/2022 od 28. rujna 2022. godine poništenje dijela Javnog natječaja za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme, objavljenog 24. lipnja 2022. godine u Narodnim novinama br. 72/22, na internetskoj stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju te pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje. Detaljnije pogledajte ovdje ili u rubrici Zapošljavanje.

Također, u Narodnim novinama br. 112/2022 od 28. rujna 2022. godine objavljeno je i poništenje dijela Javnog natječaja za prijam u radni odnos na određeno vrijeme, objavljenog 24. lipnja 2022. godine u Narodnim novinama br. 72/22, na internetskoj stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju te pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje. Detaljnije pogledajte ovdje ili u rubrici Zapošljavanje.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.