Ponovljeni Javni poziv za iskaz interesa osnivača školskih ustanova za sudjelovanje u Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda 2021./2022.

Obavještavamo sve osnivače školskih ustanova i zainteresirane škole koje se žele naknadno uključiti u provedbu Školske sheme u školskoj godini 2021./2022. da je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju danas, 14. veljače 2022. godine objavila Javni poziv za iskaz interesa osnivača školskih ustanova za sudjelovanje u Školskoj shemi, koji  ostaje otvoren od dana objavljivanja na mrežnim stranicama www.apprrr.hr do 28 veljače 2022. godine.

Podsjećamo da se Školska shema u školskoj godini 2021./2022 provodi na području čitave Republike Hrvatske od l. kolovoza 2021. do 31. srpnja 2022. godine sukladno Pravilniku o Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda (Narodne novine broj 93/21 i 16/22).

U okviru Školske sheme voće, povrće, mlijeko i mliječni proizvodi ponuditi će se učenicima kao zaseban obrok neovisno od obroka u okviru školske prehrane, kontinuirano u  nastavne dane tijekom školske godine.

Voće i povrće ponuditi će se učenicima u osnovnim i srednjim školama, a mlijeko i mliječni proizvodi učenicima od 1. do 8. razreda osnovnih škola.

Napominjemo da se iznos prava na potporu izračunava na osnovi broja učenika evidentiranih u e-Matici na dan 30. rujna 2021. godine.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.