Posjet makedonskog izaslanstva Agenciji za plaćanja

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju danas je u središnjem uredu u Zagrebu ugostila dvočlano makedonsko izaslanstvo, savjetnicu za poljoprivredu predsjednika Republike Makedonije gđu Lence Nikolovsku i ravnatelja makedonske Agencije za financijsku potporu poljoprivredi i ruralnom razvoju g. Nikolu Babovskog.

Obzirom da je tema cijelog posjeta prijenos hrvatskih iskustava oko ulaska u Europsku uniju, na radnom sastanku govorilo se o hrvatskoj poljoprivredi prije i poslije članstva Hrvatske u EU te o brojnim mogućnostima za poljoprivrednike putem mjera Zajedničke poljoprivredne politike (ZPP).  S ciljem da se makedonskom izaslanstvu što više i konkretnije približe koristi i mogućnosti ZPP-a, dogovoren je i posjet jednom od naših uspješnih korisnika iz Programa ruralnog razvoja RH.

Nadamo se da ćemo ovim susretom s makedonskim kolegama uspješno prenijeti iskustva koja je Hrvatska stekla na svom putu ulaska u EU, kao i stečena znanja i iskustva u provedbi ZPP-a.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.