Posjet srpskih novinara Agenciji za plaćanja

U  okviru projekta „Puls Evrope – medijske posjete EU“, čiji je cilj povećanje informiranosti građana Srbije o dobrim europskim praksama i procesu eurointegracija, Agenciju za plaćanja danas je posjetila grupa iz Republike Srbije od 18 novinara te snimatelja elektronskih i tiskanih medija.

U petodnevnom posjetu, u organizaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova, srpskim novinarima koji prate poljoprivrednu tematiku prikazano je iskustvo Republike Hrvatske u EU procesu i pretpristupnim pregovorima, uz organizirane posjete poljoprivrednim gospodarstvima u Istarskoj i Zagrebačkoj županiji. U Agenciji za plaćanja prezentirano im je iskustvo u korištenju predpristupnih te EU fondova, s naglaskom na kriterije, pripremu i implementaciju i način na koji hrvatski poljoprivrednici prijavljuju i provode projekte.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.