Posjet srpskog izaslanstva

Kao nastavak vrlo uspješne suradnje s kolegama iz Srbije, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ugostila je danas vrlo brojno srpsko izaslanstvo koje većim dijelom čine predstavnici Uprave za agrarna plaćanja, Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj, Nacionalne službe za zapošljavanje i Porezne uprave.

U okviru studijskog posjeta na temu Povećanje prilika zapošljavanja sezonskih radnika u poljoprivredi, organiziranog u suradnji s Njemačkom razvojnom agencijom GiZ, gosti su posebno zainteresirani za teme vezane uz Integrirani administrativni kontrolni sustav (IAKS), Upisnik poljoprivrednika, ARKOD i AGRONET.

S obzirom pak na svrhu posjeta, a prije dolaska u Agenciju za plaćanja, kolege su posjetili i naše Ministarstvo poljoprivrede te Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.