Posjet turskog izaslanstva Agenciji za plaćanja

U okviru zajedničkog projekta Europske unije i Turske, pod nazivom Tehnička pomoć za jačanje i pomoć u pripremi sustava za procjenu učinka propisa za proizvodno nevezane potpore, u Zagrebu boravi šesteročlano izaslanstvo turskog Ministarstva hrane, poljoprivrede i stoke. Hrvatska je, zajedno s Poljskom, odabrana da vlastitim iskustvom pomogne turskim kolegama u procesu prilagodbe nacionalnog zakonodavstva sa Zajedničkom poljoprivrednom politikom Europske unije.

Nakon radnog posjeta Vladi Republike Hrvatske i Ministarstvu poljoprivrede, kolege iz Turske i Poljske posjetili su i Agenciju za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju gdje smo im predstavili i prenijeli iskustva o uspostavi i radu Integriranog administrativno kontrolnog sustava (IAKS) i sustava identifikacije zemljišnih parcela (ARKOD).

Agencija za plaćanja ovim je posjetom još jednom prepoznata i nagrađena za kvalitetan rad i učinkovitost što nam je ujedno i poticaj za daljnji rad.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.