Potpisan Okvirni sporazum i ugovor za usluge aerofotogrametrijskog snimanja i izrade digitalnih ortofotokarata u mjerilu 1:5000 (DOF5)

Danas je u prostorijama Državne geodetske uprave potpisan Okvirni sporazum za usluge aerofotogrametrijskog snimanja i izrade digitalnih ortofotokarata u mjerilu 1:5000 (DOF5) u 2019. i 2020. godini za cjelokupno područje Republike Hrvatske i Ugovor za usluge aerofotogrametrijskog snimanja i izrade digitalnih ortofotokarata u mjerilu 1:5000 (DOF5) u 2019. godini.

Nakon uspješnog dovršetka postupka javne nabave glavni ravnatelj Državne geodetske uprave dr. sc. Damir Šantek, dipl. ing. geod. i ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju gđa. Matilda Copić potpisali su Okvirni sporazum za usluge aerofotogrametrijskog snimanja i izrade digitalnih ortofotokarata u mjerilu 1:5000 (DOF5) u 2019. i 2020. godini za cjelokupno područje Republike Hrvatske i Ugovor za usluge aerofotogrametrijskog snimanja i izrade digitalnih ortofotokarata u mjerilu 1:5000 (DOF5) za istočni i južni dio Republike Hrvatske u 2019. godini  s predstavnicima tvrtki Geoprojekt d.o.o. Zagreb, Zavod za fotogrametriju d.d. Zagreb, Geodetski zavod d.d. Split i Geodetski zavod Rijeka d.o.o.

Potpisivanju Ugovora nazočili su načelnik Sektora za državnu izmjeru dr. sc. Marijan Marjanović te gđa. Ana Šimić i gosp. Mislav Šatović iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Potpisivanjem je počeo novi ciklus u okivru kojega se svake dvije godine obavi aerofotogrametrijsko snimanje i izrada digitalne ortofotokarte u mjerilu 1:5000 (DOF5) za cijelo područje Republike Hrvatske.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Promjena veličine fonta
Kontrast
Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.
X
X