Pozivamo vas na radni ručak s ministrom Tolušićem i manifestaciju “Naše domaće, sada i ubuduće” u Gospiću

Od ponedjeljka 5. ožujka 2018. započela je manifestacija ‘NAŠE DOMAĆE, SADA I UBUDUĆE’ kojom će kroz 21 županiju Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju promovirati hrvatske poljoprivredne proizvode te novosti u Programu ruralnog razvoja.

Tom prilikom zainteresirani će se moći prijaviti za sudjelovanje u radionicama na kojima će moći saznati više o aktualnim mjerama Programa ruralnog razvoja te apliciranju za iskorištavanje sredstava iz istog te novosti iz Zakona o poljoprivrednom zemljištu.

Deveto u nizu događanja bit će održano u utorak 9. travnja 2018. s početkom u 10 sati, u Gospiću, u prostoru Kulturno informativnog centra Gospić, Budačka 12 (radionice Programa ruralnog razvoja), te u 12 sati u prostoru Strukovne škole Gospić (radni ručak s ministrom Tolušićem).

Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na sljedećoj POVEZNICI.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.