Pozivamo vas na radni ručak s ministrom Tolušićem i manifestaciju “Naše domaće, sada i ubuduće” u Mariji Bistrici

Od ponedjeljka 5. ožujka 2018. započela je manifestacija ‘NAŠE DOMAĆE, SADA I UBUDUĆE’ kojom će kroz 21 županiju Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju promovirati hrvatske poljoprivredne proizvode te novosti u Programu ruralnog razvoja.

Tom prilikom zainteresirani će se moći prijaviti i za sudjelovanje u radionicama na kojima će moći saznati više o aktualnim mjerama Programa ruralnog razvoja te apliciranju za iskorištavanje sredstava iz istog te novosti iz Zakona o poljoprivrednom zemljištu.

Dvanaesto u nizu događanja, ovog puta u Tjednu EU fondova – dan promocije Programa ruralnog razvoja RH, bit će održano u utorak 24. travnja 2018. s početkom u 12 sati u Mariji Bistrici, u Bluesun hotelu Kaj, Zagrebačka bb, Marija Bistrica. Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na sljedećoj POVEZNICI.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.