Pozivamo vas na radni ručak s ministrom Tolušićem i manifestaciju “Naše domaće, sada i ubuduće” u Rabu

Od ponedjeljka 5. ožujka 2018. započela je manifestacija ‘NAŠE DOMAĆE, SADA I UBUDUĆE’ kojom će kroz 21 županiju Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju promovirati hrvatske poljoprivredne proizvode te novosti u Programu ruralnog razvoja.

Tom prilikom zainteresirani će se moći prijaviti i za sudjelovanje u radionicama na kojima će moći saznati više o aktualnim mjerama Programa ruralnog razvoja te apliciranju za iskorištavanje sredstava iz istog te novosti iz Zakona o poljoprivrednom zemljištu.

Dvadeseto u nizu događanja bit će održano u četvrtak 28. lipnja 2018. godine u Rabu, izložbeni dio od 11 sati na Trgu slobode – Pjaceta a predavanja od 9 sati u Velikoj vijećnici Grada Raba, Trg Municipium Arba 1. Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na sljedećoj poveznici.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.