Pozivamo vas na radni ručak s ministrom Tolušićem i manifestaciju “Naše domaće, sada i ubuduće” u Zagrebu

Od ponedjeljka 5. ožujka 2018. započela je manifestacija ‘NAŠE DOMAĆE, SADA I UBUDUĆE’ kojom su kroz 21 županiju Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju promovirali hrvatske poljoprivredne proizvode te novosti iz Programa ruralnog razvoja.

Tom prilikom zainteresirani su se mogli prijaviti i za sudjelovanje u radionicama na kojima su imali priliku saznati više o aktualnim mjerama Programa ruralnog razvoja te apliciranju za iskorištavanje sredstava iz istog kao i novosti iz Zakona o poljoprivrednom zemljištu.

Dvadeset i prvo, odnosno finalno u nizu događanja održat će se u subotu 14. srpnja 2018. godine u Zagrebu, radionički dio s početkom u 10 sati u Europskom domu u Jurišićevoj 1/1, a radni ručak i izložbeni dio manifestacije na Europskom trgu u 12 sati. Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na sljedećoj poveznici.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.