Pozivamo vas na radni ručak s ministrom Tolušićem i manifestaciju “Naše domaće, sada i ubuduće” u Zagrebu

Od ponedjeljka 5. ožujka 2018. započela je manifestacija ‘NAŠE DOMAĆE, SADA I UBUDUĆE’ kojom su kroz 21 županiju Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju promovirali hrvatske poljoprivredne proizvode te novosti iz Programa ruralnog razvoja.

Tom prilikom zainteresirani su se mogli prijaviti i za sudjelovanje u radionicama na kojima su imali priliku saznati više o aktualnim mjerama Programa ruralnog razvoja te apliciranju za iskorištavanje sredstava iz istog kao i novosti iz Zakona o poljoprivrednom zemljištu.

Dvadeset i prvo, odnosno finalno u nizu događanja održat će se u subotu 14. srpnja 2018. godine u Zagrebu, radionički dio s početkom u 10 sati u Europskom domu u Jurišićevoj 1/1, a radni ručak i izložbeni dio manifestacije na Europskom trgu u 12 sati. Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na sljedećoj poveznici.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Promjena veličine fonta
Kontrast
Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.
X
X