Program državne potpore za kompenzaciju rasta cijene energenata u sektorima prerade poljoprivrednih proizvoda u 2024. godini – objava Poziva za dostavu dopuna s rokom dostave 21. lipanj 2024. godine

Temeljem članka 10. stavak 1. Programa državne potpore za kompenzaciju rasta cijene energenata u sektorima prerade poljoprivrednih proizvoda u 2024. godini (Narodne novine, br. 46/2024) (u daljnjem tekstu: Pravilnik), Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju poziva podnositelje Zahtjeva za potporu s niže navedenog Popisa na dostavu dopuna.

Sukladno članku 10. stavak 2. Pravilnika Podnositelji su dužni dostaviti traženu dokumentaciju u roku od 8 (osam) dana) od dana objave Poziva za dostavu dopune s popisom podnositelja na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja (www.apprrr.hr) odnosno zaključno s 21. lipnjem 2024. godine na e-mail adresu: trgovinske.mjere@apprrr.hr u čijem naslovu je naveden naziv i OIB podnositelja te naznaka: „Mjera 1./2. energenti (2024) – DOPUNA“.

Objavom ovog Poziva za dopunu na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja smatra se da je Podnositelj obaviješten o roku za dopunu.

Napominjemo da daljnjih dopuna više neće biti.

Popis podnositelja za dostavu dopune Zahtjeva/Izjave

 

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.