Radionica za tip operacije 8.6.2. „Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u predindustrijskoj preradi drva”

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionicu za potencijalne korisnike tipa operacije 8.6.2 „Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u predindustrijskoj preradi drva“ – obrte, mikro, mala i srednja poduzeća registrirana za djelatnost prerade drva.

Na radionici će potencijalnim korisnicima biti pružene informacije o upravo otvorenom natječaju za tip operacije 8.6.2 „Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u predindustrijskoj preradi drva“ te načinu prijave i podnošenja zahtjeva za potporu.

Radionica će biti  održana:

12. srpnja 2018. godine s početkom u 11.00 sati u KINO DVORANI MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE

Na temelju raspisanog natječaja za tip operacije 8.6.2 od 29. lipnja prvi dio zahtjeva za potporu može se popunjavati i podnositi u AGRONET-u od 20. kolovoza 2018. godine od 12:00 sati do 31. listopada 2018. godine do 12:00 sati.

Podsjećamo, Pravilnik o provedbi mjere 8, podmjere 8.6 Potpora za ulaganja u šumarske tehnologije i preradu, mobilizaciju i marketing šumskih proizvoda iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. je objavljen u Narodnim novinama, br. 46/18 i stupio je na snagu.

Pozivamo vas da se za sudjelovanje na radionici prijavite na poveznici.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.