Radionica za tip operacije 8.6.2. „Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u predindustrijskoj preradi drva”

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionicu za potencijalne korisnike tipa operacije 8.6.2 „Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u predindustrijskoj preradi drva“ – obrte, mikro, mala i srednja poduzeća registrirana za djelatnost prerade drva.

Na radionici će potencijalnim korisnicima biti pružene informacije o upravo otvorenom natječaju za tip operacije 8.6.2 „Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u predindustrijskoj preradi drva“ te načinu prijave i podnošenja zahtjeva za potporu.

Radionica će biti  održana:

12. srpnja 2018. godine s početkom u 11.00 sati u KINO DVORANI MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE

Na temelju raspisanog natječaja za tip operacije 8.6.2 od 29. lipnja prvi dio zahtjeva za potporu može se popunjavati i podnositi u AGRONET-u od 20. kolovoza 2018. godine od 12:00 sati do 31. listopada 2018. godine do 12:00 sati.

Podsjećamo, Pravilnik o provedbi mjere 8, podmjere 8.6 Potpora za ulaganja u šumarske tehnologije i preradu, mobilizaciju i marketing šumskih proizvoda iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. je objavljen u Narodnim novinama, br. 46/18 i stupio je na snagu.

Pozivamo vas da se za sudjelovanje na radionici prijavite na poveznici.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Promjena veličine fonta
Kontrast
Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.
X
X