Studijski posjet kolega iz Bosne i Hercegovine

Ministarstvu poljoprivrede i Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju upravo je u studijskom posjetu delegacija iz Bosne i Hercegovine u sklopu projekta „Podrška Europske unije za konkurentnost poljoprivrede i ruralni razvoj u Bosni i Hercegovini“  – EU4AGRI –  četverogodišnja inicijativa, s ciljem modernizacije poljoprivredno-prehrambenog sektora, otvaranja novih i zadržavanja postojećih radnih mjesta te podrške oporavku od krize prouzrokovane COVID-19 virusom.

Kolegama iz BiH kroz stručna predavanja prenijet će se hrvatska iskustva u pretpristupnim procesima i provedbi IPARD programa, akreditacijskim procesima, provedbi postupka dodjele potpore, isplati potpore te praćenju i kontroli istih. Drugi dan posjete bosansko-hercegovačka delegacija provest će na terenu, gdje će i uživo vidjeti provedbu projekata naših korisnika i čuti njihova iskustva.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.