Sutra u Drnišu radionica o EU fondovima

Sutra, 18. kolovoza 2018.  u Velikoj gradskoj vijećnici Grada Drniša održat će se radionica na temu EU fondova kao pokretača ruralnog razvoja, u organizaciji LAG-a “KRKA”, na kojoj će sudjelovati djelatnici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Radionica će se održati s početkom u 15 sati u sklopu prvog dana 5. Međunarodnog Festivala pršuta – Drniš 2018, a na radionici će biti predstavljeni uvjeti prihvatljivosti i kriteriji odabira u mjerama Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. Također će se govoriti o podnošenju Zahtjeva za potporu za tipove operacija 4.1.1. (ViP i SiP), 4.1.2., 4.1.3. i 4.2.1. (uljare i mljekare), 4.2.2. i 6.4.1. te će se analizirati prihvatljivost korisnika u tipu operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”. Predstavit će se i programi kreditiranja za male i srednje poduzetnike.

Radionica je namijenjena svim zainteresiranima koji imaju pitanja vezana uz mjere ruralnog razvoja i uz sredstva koja su dostupna kroz razne mjere i otvorene natječaje iz PRRRH. Program cijelog festivala pogledajte ovdje.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Promjena veličine fonta
Kontrast
Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.
X
X