Sutra u Drnišu radionica o EU fondovima

Sutra, 18. kolovoza 2018.  u Velikoj gradskoj vijećnici Grada Drniša održat će se radionica na temu EU fondova kao pokretača ruralnog razvoja, u organizaciji LAG-a “KRKA”, na kojoj će sudjelovati djelatnici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Radionica će se održati s početkom u 15 sati u sklopu prvog dana 5. Međunarodnog Festivala pršuta – Drniš 2018, a na radionici će biti predstavljeni uvjeti prihvatljivosti i kriteriji odabira u mjerama Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. Također će se govoriti o podnošenju Zahtjeva za potporu za tipove operacija 4.1.1. (ViP i SiP), 4.1.2., 4.1.3. i 4.2.1. (uljare i mljekare), 4.2.2. i 6.4.1. te će se analizirati prihvatljivost korisnika u tipu operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”. Predstavit će se i programi kreditiranja za male i srednje poduzetnike.

Radionica je namijenjena svim zainteresiranima koji imaju pitanja vezana uz mjere ruralnog razvoja i uz sredstva koja su dostupna kroz razne mjere i otvorene natječaje iz PRRRH. Program cijelog festivala pogledajte ovdje.
Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.