TAIEX radionica o hrvatskom iskustvu u provedbi Zajedničke poljoprivredne politike

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ovaj je tjedan domaćin tročlanom izaslanstvu kosovskog Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja. U okviru radionice organizirane posredstvom Europske komisije, odnosno Službe za tehničku pomoć (TAIEX), predstavili smo praktična znanja, odnosno razvoj i rad Sektora za izvještavanje i baze podataka te Službe za kontrolu mjera ruralnog razvoju.

Kolegama s Kosova upriličen je i terenski posjet našem korisniku, Distributivnom centru za voće i povrće d.o.o. u Rakitovcu, te podružnici Agencije za plaćanja u Zagrebačkoj županiji.

S obzirom da je Kosovo na samom početku uspostave ovog prijeko potrebnog i važnog sustava zadovoljstvo nam je što upravo naša Agencija ima priliku podijeliti i prenijeti svoja iskustva te tako još više učvrstiti suradnju s Kosovom.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.