U Karlovcu otvoren novi vrtić financiran iz Programa ruralnog razvoja RH

Ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić sudjelovala je danas na konferenciji za medije kojom je obilježen početak rada novoizgrađenog dječjeg vrtića u Karlovcu.

Projekt „Dječji vrtić i jaslice za dječji osmijeh“ financiran je sredstvima iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. iz Mjere 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“, tip operacije 7.4.1 “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”.

Samim projektom predviđena je izgradnja i opremanje dječjeg vrtića i jaslica, odnosno uređenje i opremanje prostora za dvije jasličke i jednu vrtićku grupu djece. Planirano je otvaranje šest novih radnih mjesta. Ugovor o financiranju vrijedan je 4,5 milijuna kuna.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.