U Krapini potpisani novi ugovori iz Programa ruralnog razvoja

Povodom Dana grada i blagdana Sv. Nikole u Krapini je danas održana 196. sjednica Vlade nakon koje je ravnateljica Agencije za plaćanja Matilda Copić  u nazočnosti ministrice poljoprivrede Marije Vučković, s korisnicima koji su zadovoljili uvjete na raspisanim natječajima iz Programa ruralnoga razvoja Republike Hrvatske 2014.-2020., potpisala 15 ugovora o financiranju u ukupnom iznosu odobrene potpore od 15.847.709,50 kuna.

Potpisani ugovori odnose se na provedbu tipa operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”; tipa operacije 7.4.1. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”  te, najvećim dijelom, na tip operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”. Vrijednosti prihvatljivog ulaganja je 24.273.231,50 kuna.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.