U Ljubljani održana 59. Panta Rhei konferencija

U organizaciji slovenske Agencije za poljoprivredu i ruralni razvoj u Ljubljani se od 24. do 26. svibnja 2023. održala 59. Panta Rhei konferencija. S obzirom na to da je Zajednička poljoprivredna politika za razdoblje 2023.-2027. prvenstveno usmjerena na rezultate države članice usredotočene su na redizajniranje sustava upravljanja i izgradnju sustava praćenja u cijelosti primjenjivih na Nacionalni strateški plan. Teme prezentacija bavile su se stoga rješenjima kako upravljati količinama podataka koje se stvaraju, kojima treba učinkovito upravljati i jasno komunicirati.

Hrvatska Agencija za plaćanja vrlo se aktivno uključila u rad konferencije te su Sanja Krivanek Mahmuljin, direktorica Sektora za provedbu mjera izravne potpore i Igor Pleša, voditelj Službe za proizvodno nevezane potpore i prava na plaćanja pripremili i održali prezentacije vezane za komunikaciju s korisnicima, odnosno nadzor poljoprivrednih površina.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.