U Opuzenu održana radionica o mjerama iz Programa ruralnog razvoja

Danas je u hotelu Merlot u Opuzenu uspješno održana informativna radionica za potencijalne korisnike mjera iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. Predavanja su održali predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Agencije za plaćanja u poljoprivredi i ruralnom razvoju te Biotechnicon P.C. d.o.o Split.

Cilj radionice bio je informiranje potencijalnih korisnika u vezi IAKS mjera ruralnog razvoja, te o mjeri 3 „Sustavi kvalitete za poljoprivredne proizvode i hranu“, mjeri 6 „Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja i o mjeri 9 „Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija“ iz Programa ruralnog razvoja. Osim informiranja o navedenim mjerama, točnije o tipovima operacija 3.1.1, 3.2.1, 9.1.1, 6.2.1 i 6.4.1. održano je i predavanje o Školskoj shemi koja se od ove jeseni provodi po drugačijem modelu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Promjena veličine fonta
Kontrast
Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.
X
X