U Opuzenu održana radionica o mjerama iz Programa ruralnog razvoja

Danas je u hotelu Merlot u Opuzenu uspješno održana informativna radionica za potencijalne korisnike mjera iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. Predavanja su održali predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Agencije za plaćanja u poljoprivredi i ruralnom razvoju te Biotechnicon P.C. d.o.o Split.

Cilj radionice bio je informiranje potencijalnih korisnika u vezi IAKS mjera ruralnog razvoja, te o mjeri 3 „Sustavi kvalitete za poljoprivredne proizvode i hranu“, mjeri 6 „Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja i o mjeri 9 „Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija“ iz Programa ruralnog razvoja. Osim informiranja o navedenim mjerama, točnije o tipovima operacija 3.1.1, 3.2.1, 9.1.1, 6.2.1 i 6.4.1. održano je i predavanje o Školskoj shemi koja se od ove jeseni provodi po drugačijem modelu.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.