U Satnici Đakovačkoj otvoren novi vrtić financiran iz Programa ruralnog razvoja RH

Danas je u Satnici Đakovačkoj svečano otvoren dječji vrtić “Petar Pan” u nazočnosti ravnateljice Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilde Copić.

Izgradnja ovog vrtića u Općini Satnica Đakovačka u Osječko-baranjskoj županiji financirana je sredstvima iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. iz Mjere 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“, tip operacije 7.4.1 “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”.

Projektom je predviđena rekonstrukcija postojeće zgrade koja će moći primiti 20 djece, a ugovor o financiranju vrijedan je 2,8 milijuna kuna. Vanjski prostori vrtića će imati ozelenjene površine s uređenim dječjim igralištem, a projektom je planirano otvaranje i 4 nova radna mjesta.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.