U Sibinju otvoren novi dječji vrtić

Ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić boravi danas u Brodsko-posavskou županiji gdje je ministrica poljoprivrede Marija Vučković u Općini Sibinj svečano otvorila novoizgrađeni dječji vrtić.

Projekt izgradnje i opremanja dječjeg vrtića financiran je sredstvima iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. iz Mjere 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“, tip operacije 7.4.1 “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”.

Samim projektom predviđena je izgradnja i opremanje dječjeg vrtića za jednu jasličku i dvije vrtićke grupe djece. Kako se pak radi o osnivanju nove javne ustanove projekt predviđa čak deset novih radnih mjesta na puno radno vrijeme.

Ugovor o financiranju vrijedan je više od šest milijuna kuna.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Promjena veličine fonta
Kontrast
Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.
X
X