U Stonu potpisani novi ugovori iz Programa ruralnog razvoja vrijedni gotovo 1,8 milijuna kuna

Danas je u Stonu, u nazočnosti ministrice poljoprivrede Marije Vučković i pomoćnika ravnateljice Agencije za plaćanja Saše Bukovca, s korisnicima iz Dubrovačko-neretvanske županije, potpisano 16 novih ugovora za mjere iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020., potpore vrijedne gotovo 1,8 milijuna kuna.

Za tip operacije 6.3.1. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava potpisano je 15 ugovora, vrijednosti potpore od 1.673.887,50 kuna. Potpisan je i jedan ugovor za tip operacije 7.4.1. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu koja se provodi putem lokalnih razvojnih strategija odabranih LAG-ova unutar podmjere 19.2. Provedba operacija unutar CLLD strategije vrijedan 112.566,38 kuna.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.