U Stonu potpisani novi ugovori iz Programa ruralnog razvoja vrijedni gotovo 1,8 milijuna kuna

Danas je u Stonu, u nazočnosti ministrice poljoprivrede Marije Vučković i pomoćnika ravnateljice Agencije za plaćanja Saše Bukovca, s korisnicima iz Dubrovačko-neretvanske županije, potpisano 16 novih ugovora za mjere iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020., potpore vrijedne gotovo 1,8 milijuna kuna.

Za tip operacije 6.3.1. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava potpisano je 15 ugovora, vrijednosti potpore od 1.673.887,50 kuna. Potpisan je i jedan ugovor za tip operacije 7.4.1. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu koja se provodi putem lokalnih razvojnih strategija odabranih LAG-ova unutar podmjere 19.2. Provedba operacija unutar CLLD strategije vrijedan 112.566,38 kuna.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Promjena veličine fonta
Kontrast
Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.
X
X