Vodiči za korisnike i dodatno pojašnjenje za Mjeru 21

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je VODIČ ZA KORISNIKE POTPORA IZ EUROPSKOG POLJOPRIVREDNOG FONDA ZA RURALNI RAZVOJ MJERA 21 „Izvanredna privremena potpora poljoprivrednicima i MSP-ovima koji su posebno pogođeni krizom uzrokovanom bolešću COVID-19“ – “POLJOPRIVREDNICI” i VODIČ ZA KORISNIKE POTPORA IZ EUROPSKOG POLJOPRIVREDNOG FONDA ZA RURALNI RAZVOJ MJERA 21 „Izvanredna privremena potpora poljoprivrednicima i MSP-ovima koji su posebno pogođeni krizom uzrokovanom bolešću COVID-19“ – MSP-ovi“ kao pomoć korisnicima kod podnošenja Zahtjeva za isplatu potpore.

Objavljujemo i dodatno pojašnjenje za korisnike:

Nakon prijave u AGRONET pomoću korisničkog imena i lozinke potrebno je odabrati modul ”Ruralni razvoj”.

Za popunjavanje Zahtjeva za isplatu potpore u M21, odaberite karticu ”ISPLATE’

tada će se otvoriti ekran ”Zahtjev za isplatu” i odaberite opciju ”UNESI NOVI ZAHTJEV”.

Slijedeći korak je odabir fonda i mjere tj. operacije za koju se podnosi Zahtjev za isplatu potpore (odabir iz padajuće liste). Odabire se „EPFRR“,  a kod odabira mjere izabrati:

  • U SLUČAJU DA SE JAVLJATE NA NATJEČAJ ZA POLJOPRIVREDNIKE ODABERITE MJERU: 21.1 Izvanredna privremena potpora poljoprivrednicima koji su posebno pogođeni krizom uzrokovanom bolešću COVID-19.
  • U SLUČAJU DA SE JAVLJATE NA NATJEČAJ ZA MSP-ove ODABERITE MJERU: 21.1 Izvanredna privremena potpora MSP koji su posebno pogođeni krizom uzrokovanom bolešću COVID-19 te slijedite upute naveden u vodiču za MSP-ove.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Promjena veličine fonta
Kontrast
Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.
X
X