Obavijest za korisnike

U skladu s Uputom o organizaciji rada tijela državne uprave u vezi s pojavom bolesti COVID-19 Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju od 11. svibnja 2020. godine prima stranke uz prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem (ako zahtjev stranke nije moguće riješiti bez fizičke prisutnosti). Djelatnici Agencije za plaćanja primaju stranke uz pridržavanje svih preporučenih epidemioloških mjera.

Podsjećamo da ostaje mogućnost popunjavanja Jedinstvenog zahtjeva za 2020. godinu elektronički, putem AGRONET-a, uz e-potpis ako korisnik posjeduje e-poljoprivrednu iskaznicu ili bez potpisa, uz upisivanje OIB-a nositelja/odgovorne osobe, a zahtjev će biti uredno i automatski zaprimljen u Agenciji za plaćanja. Potpisani primjerak zahtjeva dostavljat će se naknadno na poziv Agencije za plaćanja. Rok za podnošenje zahtjeva je 15. lipnja 2020. godine.

Kontakti:

SREDIŠNJI URED U ZAGREBU

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.