Konferencija o upotrebi dronova u poljoprivredi u sklopu Osijek Drone Expo sajma

U Osijeku se u dvorani Gradski vrt u četvrtak, 9. svibnja 2019. organizira konferencija u sklopu sajma dronova Osijek Drone Expo. Konferencija će se održati na Građevinskom fakultetu u Osijeku, od 09:30 sati, a predavači na konferenciji bit će domaći te strani stručnjaci koji prate razvoj drone tehnologije i FPV sustava. Obzirom na iskustvo u ovom području Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju predavanje će održati i Miro Mirt iz Službe za sustav i identifikacije zemljišnih parcela (ARKOD).

Konferencija je namijenjena svim profesionalcima te rekreativcima koji koriste bespilotne sustave u svom okruženju, a naročito poljoprivrednicima jer je glavna tema ovogodišnje Konferencije upotreba dronova u poljoprivredi.

Sudionike očekuju dva interesantna tracka: track 1 – Uporaba dronova u poljoprivredi te track 2 – Drone Tech, a detaljan program možete pronaći u privitku.

Prijava je moguća ovdje.

Program konferencije_Osijek Drone Expo

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.